Bilet

miercuri, 25 iunie 2008

Am şi eu o întrebare şi pentru că nu te pot întreba pe tine, întreb în gol. Întreb aerul poate îmi aude ecoul şi îmi răspunde... de unde atâta indiferenţă? Ce trebuie să fac ca să mă vezi? Să mă vezi că bat la uşa sufletului tău de atâta vreme încât am uitat când am venit. Dacă dai totul şi nu primeşti înapoi nimic, cum se numeşte asta? Ca şi cum ai merge pe un drum fără să ajungi niciodată la destinaţie... 
Nu pot să zic că m-am săturat, pentru că nu pot. Te vreau aşa de tare că nici nu mai am cuvinte să o spun. Şi tu nimic... îmi ceri să am rabdare... am, dar dă-mi măcar motiv să exist. Eu n-am nimic. Mă zbat să găsesc în fiecare zi un motiv să te iubesc mai tare, să compenseze pentru dragostea pe care o primesc. Sunt sărac, nu am nimic.



Read more...

Începi de la a şi uiţi să mai termini

luni, 23 iunie 2008

Toate au un început. Şi tu ai avut odată unul şi uneori nici nu-ţi mai aduci aminte când... Încep din nimic sau poate ca urmare a... nu mai contează. Dacă te trezeşti într-o dimineaţă şi simţi că nu vrei nimic ce înseamnă? Că ai tot? Sau dacă te trezeşti într-o dimineaţă şi vrei mai mult ce înseamnă? Că nu ai destul?


sursa foto

Read more...

Stay with me

duminică, 22 iunie 2008

Totul începe la 21:03... Noaptea, singurătatea, visele, gândurile negre, toate încep la 21:03. În fiecare zi uşa este închisă, doar fereastra mai lasă aerul să circule prin camera întunecată. Un pat în mijlocul camerei, un calculator deschis şi o melodie stranie ce sună în colţurile goale ale camerei. Aşternutul e pe jos, lângă pat câteva sticle de Jack goale... un aer închis. Pe o mică noptieră o veioză cu o lumină palidă încearcă să spargă întunericul, un pachet de ţigări şi o scrumieră plină. O coală de hârtie pe care sunt aşternute nişte rânduri şi pe care e vărsat un pahar. Pe jos o cutie de pastile. 
S-a oprit melodia. Atâta linişte... Patul e gol şi rece... În colţul din dreapta o lumină răzbate prin crăpătura uşii...


sursa foto

Read more...

12.12

miercuri, 18 iunie 2008

E ora 12:12 şi mă gândesc la tine. Te-am lăsat să dormi, să visezi. Să mă visezi şi pe mine, să-mi vorbeşti, să mă săruţi şi să-mi zâmbeşti, aşa, frumos, cum o faci numai tu. În vis să mă ţii de mână şi să ne plimbăm. Să nu fim nici la tine, nici la mine... să fim într-un loc în care nimeni să nu ne cunoască şi de nimănui să nu-i pese de noi. Să fie linişte, să te aud doar pe tine vorbind... cum ar fi?
Tu visezi cu ochii închişi atunci când oboseala ţi se urcă pe gene, eu visez cu ochii deschişi în fiecare zi. Spune-mi visele tale şi o să ţi le spun şi eu pe ale mele. Poate sunt la fel. Te sărut, iubirea mea. Noapte bună.


Read more...

Simplu

luni, 16 iunie 2008


Dacă te trezeşti într-o dimineaţă şi nu te gândeşti la ea, eşti nebun... Din când în când închizi ochii doar ca să ţi-o imaginezi zâmbind... şi e aşa frumoasă, ca şi cum ar fi exact ce căutai, ca şi cum ar fi exact ce voiai. Şi nici nu mai ştiu de câte ori te-am prins vorbind cu ea la telefon, eşti îndrăgostit, se vede. Se vede în ochii tăi, se simte în vocea ta, se observă în felul cum te comporţi. Acum ce faci? Te gândeşti la ea? Ce surpriză... nici nu mă aşteptam la altceva. 
În clipa asta mă gandesc la tine şi încerc să mă comport ca şi cum n-ar fi aşa, dar nu pot... mi-e dor de tine. Şi încerc să aberez, dar nici asta nu pot :) E numai vina ta... şi-mi pare bine. Îmi pare bine de multe lucruri, atât de multe că mi-ar trebui o zi să le ştii pe toate. De fiecare dată când te îndrăgosteşti sau iubeşti spui că niciodată n-ai mai iubit aşa şi niciodata nu vei mai iubi la fel şi, totusi, nu e aşa. De fiecare dată găseşti mai mult şi asta nu e romantism, iubirea mea. Asta e viaţa. Astea sunt sentimente. Sunt sentimente şi în mine şi în tine, numai că nu s-au găsit încă în acelaşi loc. E timp... dacă acorzi timp şi dacă acord timp, e timp pentru toate, dacă vrei să le faci pe toate. E soare şi mă gândesc la tine şi asta e tot ce contează. Restul sunt vorbe, vise şi lucruri care nu se pot exprima...

Read more...

Perfect

joi, 12 iunie 2008

I:
Ploua incet,
Si stropii de iubire se astern
Pe trupul tau perfect
Te ating, te aprind
Nu pot sa mai astept
Nuuuhhh
Si luna ne priveste dintre nori
Ne vegheaza pana-n zori
Astept de atata timp acest moment

Refren :
Cand totul e perfect
Secundele nici nu mai trec
E perfect,atunci cand te tin strans la piept
E perfect,traim fiecare moment
E perfect,e perfect

II:
Te dezbrac usor pana-n dormitor
Ne aruncam toate hainele pe covor
Inima-mi bate repede
Repede,repede
Cad picaturi de ploaie
Si dragostea pluteste in aer

Refren :
Cand totul e perfect
Secundele nici nu mai trec
E perfect,atunci cand te tin strans la piept
E perfect,traim fiecare moment
E perfect,e perfect

Totul e perfect
Secundele nici nu mai trec
E perfect,atunci cand te tin strans la piept
E perfect,traim fïecare moment
E perfect,e perfect

Read more...

~

duminică, 8 iunie 2008


Read more...

If I say...


Girl you've been the greatest prize any man can ask for.
Sacrifice everything for your love.
With your presence, I am breathless.
I want to hold you forever.
I fall for you more and more when I look into your eyes.
Baby I'm glad you found your way in my life.
Hoping one day you will be my bride, so I can love you forever.

If I say I love you a thousand times, it would never be enough.
I would sail across a desert mound, just to feel your tender touch.
If I say I love you a thousand times, it would never be enough.
I would sail across a desert mound, just to feel your tender touch.

Feels like yesterday when it all began.
We had our first kiss, our first romance.
Whispered softly, you'd never leave me, that you would love me forever.
From the moment I fell for you,
No matter the circumstance, we would make it through.
Just want to hold, let our love take over.
So I could love you forever.

If I say I love you a thousand times, it would never be enough.
I would sail across a desert mound, just to feel your tender touch.
If I say I love you a thousand times, it would never be enough.
I would sail across a desert mound, just to fee your tender touch.
(Your tender touch..)

It's never enough..
Ooh oh.
It's never enough.
Woah, woah, woah.

If I say I love you, (it'd never be enough.)
I would sail across a desert mound, just to feel your touch.
(Your touch.)
If I say I love you a thousand times, it would never be enough.
I would sail across a desert mound, just to feel your tender touch.
If I say I love youa thousand times, it would never be enough.
I would sail across a desert mound, just to feel your tender touch.

Wanna feel one kiss; your lips, like this.
It would never be enough.
Like this, I'll miss.
Just to feel one touch babe,
it would never be enough.. no no.
(Al Cruz - If I say)

Read more...

Pentru tine, la mulţi ani

Read more...

Tu



































Eşti atât de frumoasă oricum ai fi, însă cel mai bine îţi stă când zâmbeşti. La mulţi ani, frumoasa mea şi fie ca zâmbetul de pe faţa ta să nu dispară niciodată şi să fie mereu aşa cum este când te văd eu... Deja mi-e dor de tine... şi abia ai plecat.

Read more...

Fericirea

Institutul Francez pentru Anxietate şi Stres, din Paris, recomandă urmarea a 20 de reguli de viaţă. Experţii consideră că şi dacă veţi urma doar 10, cu siguranţă veţi învăţa să trăiţi cu o calitate interioară mai elevată:

1. Ia o pauză de 10 minute la cel mult 2 ore de muncă. Extinde acest obicei şi la restul vieţii cotidiene şi foloseşte aceste pauze pentru a te gândi la tine şi a-ţi conştientiza atitudinile.
2. Învaţă să spui NU, fără a te simţi vinovat şi fără a crede că vei răni pe cineva. A dori să mulţumeşti pe toată lumea este un efort şi o risipă enormă.
3. Planifică-ţi activitatea zilnică, dar întotdeauna lasă-ţi intervale importante, între activităţi, pentru orice neprevăzut, conştientizând că nu totul depinde de tine.
4. Concentrează-te, pe rând, asupra fiecărei sarcini pe care vrei să o rezolvi. Chiar dacă beneficiezi de cea mai rapidă minte, pentru a trece de la o activitate la alta, tot va obosi până la urmă.
5. Părăseşte odată pentru totdeauna gândul că eşti indispensabil la locul de muncă, acasă sau în grupul în care eşti obişnuit să trăieşti. Chiar dacă îţi va displăcea, realizează că dacă nu eşti tu însuţi cu adevărat, totul poate continua şi fără tine.
6. Încetează să te mai simţi responsabil pentru plăcerile altora. Nu eşti nici sursa dorinţelor, nici eternul maestru de ceremonii.
7. Cere ajutor întotdeauna când e necesar, căutând să-ţi dezvolţi simţul ce-ţi permite să-l ceri persoanelor celor mai indicate!
8. Separă problemele reale de cele imaginare şi elimină-le pe ultimile, căci sunt pierdere de timp şi ocupă un spaţiu mental preţios ce îţi e necesar pentru probleme mai importante.
9. Caută să descoperi plăcutul din acţiunile zilnice simple, cum ar fi dormitul, mâncatul, plimbatul, fără a crede însă că asta e tot ceea ce îţi poate oferi viaţa.
10. Evită să te învălui în nelinişti şi tensiuni străine ţie sau să te preocupi de ceea ce se referă la nelinişti sau tensiuni. Ia mai bine o mică pauză şi apoi întoarce-te la dialog şi la acţiune.
11. Familia ta NU este totuna cu tine însuti, poate fi strâns unită în jurul tău, poate însemna tot universul tău, dar nu se poate substitui ţie însuţi.
12. Înţelege că principiile şi convingerile rigide pot constitui o mare piedică în calea mişcării, căutării şi evoluţiei.
13. Este necesar să ai întotdeauna pe cineva în care să ai încredere şi căruia să-i poţi vorbi deschis. Nu te ajută cu nimic dacă această persoană se află departe.
14. Învaţă să-ţi dai seama când vine momentul propice pentru a te ridica de la masă la o cină, ori a părăsi o reuniune. Niciodată să nu ignori importanţa sentimentului de a părăsi orice activitate la momentul oportun.
15. Să nu vrei să ştii dacă te-au vorbit de rău şi nici să nu te afecteze. Ascultă-i mai bine pe cei ce te vorbesc de bine, dar şi pe aceştia cu o anumită rezervă, analizând ce spun şi fără a-i crede în totalitate.
16. A concura cu fiinţa ce îţi este pereche, în situaţii de distracţie, de muncă ori de viaţă, este ideal pentru cei ce vor să-şi obosească relaţia sau vor să piardă ceea ce este mai important în ea.
17. Rigiditatea este bună pentru pietre, dar nu şi pentru fiinţele umane.
18. O oră de plăcere enormă înlocuieşte liniştit cel puţin trei ore de somn pierdut. Plăcerea recompensează mai mult decât visatul. De aceea, nu pierde ocaziile de a te distra bine şi frumos.
19. Nu abandona pe cei trei mari şi nepreţuiti prieteni: Intuiţia, Candoarea şi Credinţa.
20. Concluzionaâd cele de mai sus, înţelege odată pentru totdeauna, în mod definitiv, că TU EŞTI CEEA CE TU FACI DIN TINE ÎNSUŢI. Fericirea este o călătorie, nu o destinaţie. Aşa că munceşte ca şi cum n-ai avea nevoie de bani, iubeşte ca şi cum nu ai fost niciodată rănit în dragoste, dansează ca şi cum nimeni nu te-ar vedea.

Read more...

Crying angel

vineri, 6 iunie 2008


sursa foto

Read more...

Azi, acum

Azi încep cu o întrebare: când te-ai oprit ultima dată şi ai mirosit o floare? Şi eu răspund azi, acum. Tu? O să-mi spui că nu acum. O să-mi spui că probabil nu-ţi mai aminteşti. Eşti grăbit, de ce te grăbeşti aşa? Nu vezi ce pierzi? 
Pierzi toată frumuseţea ce te înconjoară... De ce te grăbeşti aşa? Unde vrei să ajungi? Viaţa e singurul concurs care nu premiază pe cei ce ajung primii şi trec linia de sosire... Vrei să câştigi? Fii invitatul meu, eu nu vreau. Cred că o să mai fac câteva ture în plus şi după ce concursul s-a terminat. Viata e prea frumoasă să nu mai amânăm sfârşitul. 
Ştii ce frumos mirosea trandafirul acela? Era roşu îi îl priveam cu atâta uimire... Câtă frumuseţe poate să cuprindă acel mănunchi de petale... Era cât un pumn şi deja era un univers cu marginile lui ofilite şi plin de sevă în interior. Mirosea aşa frumos, un dar divin încă necunoscut nouă. Avea un iz de dulceaţă şi aroma lui te făcea să visezi. Am mai coborât câteva trepte şi am dat peste altceva. Un crin alb. Alt univers, altă aromă... şi ce frumos era. Mai faci un pas, mai descoperi ceva... şi tu nu vrei. Nu vrei să faci asta. Ai ceva mai bun? Înainte de a cunoaşte universul fiinţei tale, cunoaşte universurile înconjurătoare şi abia apoi întreabă-te ce cauţi tu acolo. Fă lucruri fără sens numai de dragul de a simţi sentimente diferite şi nu uita, din când în când, atunci când viaţa e mai bună sau mai rea, nu uita sfatul meu: opreşte-te şi miroase o floare...

sursa foto

Read more...

As if I wished you loved me

marți, 3 iunie 2008

Mă gândesc şi acum oare cum ar fi fost să fi avut curaj să-mi spui atunci te iubesc. Nu vom mai şti niciodată. Nici eu, nici tu... Eu voi trăi cu gândul, tu cu regretul. Am visat cred... întind mâna pe perna de lângă mine şi tu nu eşti. E rece... ca mine. Sunt singur şi recunosc că făra tine mi-e frig. Doar tu îmi încălzeşti inima. Cearşaful curge pe pat, mă trage după el şi simt că fuge totul sub mine. Mă uit la tavan, cum mă uit la lună şi sper să văd chipul tău oglindit în lumina palidă a nopţii. Nu ţi-ai luat nici trandafirul de pe masă, ai plecat aşa de repede... De ce? Ai închis uşa şi mi-ai aruncat cu spatele un la revedere... După atâta timp... atât. Şi merg mai departe. Acum trei zile te-am văzut cu el. Zâmbeai şi păreai fericită. Eram pe trotuarul din faţa băncii şi vă priveam pe amândoi şi-mi aduceam aminte de noi. Cum poţi fi atât de crudă. Ai traversat la 5 paşi de mine, dar nu m-ai văzut... eşti îndrăgostită? 
Acum 5 luni mergeam pe plajă şi priveam răsăritul şi tu te ghemuiai în braţele mele şi mă sărutai tandru. Unde te-am pierdut pe drum? Te-am uitat acolo? Pe plajă în acea zi? Să mă duc să te caut? Când te-am cunoscut am zis că dacă vreodată o să mă părăseşti o să mor. Am minţit... am murit de mult. A murit şi dragostea mea pentru tine azi. Când mi-ai lăsat pe pat un bilet, vrei să-l citesc? Ştii ce ai scris, sunt sigur... dar vrei să vezi cum sună?
„Ai fost odată ceva pentru mine, dar m-am schimbat. Eşti bun, dar nu mai eşti bun pentru mine” Râd... Râd zgomotos şi se aude în casa goală. De ce e casa goală? Unde am greşit? Să-ţi spun eu unde... era toamnă, acum 3 ani... Ploua. Îţi mai aminteşti? Eram la semafor şi ploua tare. Te-am văzut fără umbrelă şi mi s-a făcut milă de tine. Am venit şi am deschis-o pe a mea, acolo pe trotuar... şi mi-ai zâmbit. Mi-ai spus că nu te aşteptai la aşa ceva din partea unui bărbat. Am ajuns la intersecţie şi voiam să plec, deja mă îndrăgostisem de zâmbetul tău şi mă gândeam că nu o să te mai văd niciodată. Şi tu m-ai invitat la o cafea la cafeneaua de la colţ. Atunci am greşit. Am zis da. Trebuia să zic nu. E trist, nu? E trist ce spun, e trist ce simt, e trist ce gândesc despre tine şi sentimentele tale. Nu vreau să cred că ai fost atât timp falsă şi că m-am înşelat atât de tare. Sunt un copil, în dragoste, dau totul pe încredere. Ţie m-am oferit pe mine şi tu ce ai făcut? Nimic. Azi te-am văzut din nou, au trecut trei luni. Eram pe culoar lângă tine, erai tristă şi palidă, ai păţit ceva? Acum două ore mi-ai trimis mesaj, îţi pare rău. Te cred... Ce vrei? Ce vrei de la mine? Îţi vrei viaţa înapoi? Ok... dar dă-mi fericirea înapoi, o mai ai? Nu cred. Ai aruncat-o când ieşeai din casă, acum trei luni. Îţi mai aminteşti?
E 2 noaptea, îmi sună telefonul, e numărul tău. Nu ştiu ce să fac, să răspund? Şi o fac. Îţi aud vocea... respiri greu şi plângi. Plângi aşa de tare încât cuvintele se tranformă în strigăte deznădăjduite de durere, îţi ceri scuze... Îţi pare rău, regreţi tot... A existat un moment în care aproape mă convinsesei.... dar ştii ceva? E gata. Noapte bună, draga mea... Şi adio. 
Închid. Nu ştiu ce este în sufletul tău, dar ştiu sigur ce a fost în al meu. Îţi doresc să simţi la fel. Adio.


Read more...

Ce-mi lipseşte?

duminică, 1 iunie 2008

Uneori, în viaţă, îmi lipseşte ceva. Stau şi mă gândesc... oare ce? Ce mi-ar schimba viaţa atât de mult încât să merite să caut? Şi după mult timp am găsit. Am găsit ce-mi lipsea... indiferenţa. Ăsta era marele secret al fericirii unui om, indiferenţa. Asta era tot şi eu am căutat atâta timp? Dacă aş fi indiferent, nu mi-ar păsa de tine. Dacă aş fi indiferent, nu mi-ar păsa când vrei pe cineva să te asculte. Dacă aş fi indiferent, nu te-aş face să zâmbesti. Dacă aş fi indiferent, aş face totul după bunul meu plac. Oare cum ar fi? Spune-mi tu, cum e? Vrei?


Read more...

Ultima dată

E ultima dată... Ultima dată când mai respiră, ultima dată când mai visează, ultima dată când mai speră, ultima dată când se mai gândeşte... E ultima dată când mai aşteaptă. Ultima şansă... Ultima zvâcnire de orgoliu... Ultima umilinţă... Ultima concesie... Ultima clipire... Ultima lacrimă... Ultimul oftat... Ultima clipă de tristeţe... Ultimul zâmbet... Şi pentru ultima dată când mai vorbeşte. E pentru ultima dată când vocea, cuvintele... vor mai însemna ceva...
Ce a fost, a fost prea mult. Acum e totul şi... nimic.


sursa foto

Read more...

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP