Murim de foame

joi, 26 august 2010



Eu nu sunt genul care să facă politica sau căruia să-i pese de politica, dar, fără să vreau, trebuie să am o părere, iar concluzia mea este una şi simplă:
  O să murim, dracului, de foame!!! 
Vă aduceţi aminte când priveam cu dezgust şi indignaţi cum ţări din lumea a treia sunt transformate în locuri de joacă sau cabinete de făcut experimente pentru cei bogaţi? Ei bine, asta am devenit şi noi. Suntem vai de mama noastră...

sursa foto:

Read more...

Prima întrebare:

marți, 17 august 2010

De ce oamenii care au ceva de spus tac, iar cei care n-au nimic de zis vorbesc?


sursa foto:

Read more...

Sub impuls

luni, 16 august 2010


Dacă aş spune tot ce ştiu, dacă aş spune tot ce vreau să spun, ar fi prea multă suferinţă de îndurat, aşa că tac... Încet, încet încerc să uit şi atunci nimeni nu va avea de suferit. Poate într-o zi ne vom spune cuvintele care acum ne fac să suferim şi atunci totul va fi doar amintire. Pentru că oricât de mult am încerca, timpul ne va da toate răspunsurile pe care noi nu le avem sau le avem, dar nu e momentul să le ştim. 
E noapte, deci noapte bună....



Read more...

O să fie bine, să ştii

sâmbătă, 14 august 2010

Mă uit în ochii tăi trişti şi încerc cu disperare să îmi dau seama ce vrei. Mă simt atât de mic şi atât de nepriceput şi curg şiroaie de transpiraţie rece pe mine când mă gândesc cu ce am greşit. Poate nu avem toate răspunsurile, poate nu le vom avea niciodată, dar asta nu ne împiedică să încercăm să le aflăm. Rămânem fără timp, simt asta când mă sufocă toate gândurile astea şi mă seacă de optimism. Nu e un chin, dar fericirea este în spatele mai multor uşi ale căror chei nu le mai găsesc. Le aveam aici, lângă mine, le ţineam în mână şi le-am scăpat printre degete. Tot ce fac este să mă întreb de ce? Nu-mi răspunde nimeni, nici măcar ecoul din mintea mea. Nu renunt. O să simt că am toate răspunsurile, o să simt fericirea, chiar dacă va fi ultimul lucru pe care îl voi face şi ăsta nu e un ultimatum, e o ţintă. Optimismul este molipsitor, pesimismul e mortal. Parcă nu mai e aşa de rău când zâmbeşti... sau poate zâmbetul ăsta e medicamentul. Mă auzi? Ştiu că mă auzi... somn uşor, fereastra mea de fericire, vin...

Read more...

Jason Mraz y Ximena Sariñana - Lucky suerte

marți, 10 august 2010

Read more...

Colbie Caillat - Realize

Read more...

Colbie Caillat - I Never Told You

Read more...

Colbie Caillat - Bubbly

Read more...

Era o vreme când....



...eram copii, îţi mai aduci aminte? Şi tu ai fost copil. E imposibil să nu-ţi aduci aminte ce grijiless erai atunci. I miss the old days... când eram prostuţ ca să-mi dau seama de ce se întâmplă în jurul meu, când nu aveam umerii cocoşaţi de răspunderi şi de griji. Toţi trecem prin asta până la urmă, mi-e nu-mi place.
Vreau să am un copil, să pot să fiu un pic copil cu el, să-mi mai aduc aminte cum e să stai întins pe un covor în mijlocul camerei, înconjurat de jucării şi să nu-ţi pese că orele trec atât de repede. O să mă joc cu copilul meu până când o să-i pun stăpânire pe toate jucăriile şi atunci când o să văd privirea aia serioasă în ochi şi îngrijorarea aia matură că eu, tatăl lui, i-am luat jucăriile, atunci o să redevin ce sunt acum. Vreau să fiu din nou copil, să bat mingea pe terenul din curtea şcolii cu puştii, să mă joc cu maşinuţele în nisip şi să o aud pe mama, din pragul uşii, cum mă cheamă la masa. Vreau să mă cocoţ iar prin toţi copacii şi să îmi imaginez ce puternic sunt. Vreau să plâng iar după o mamă de bătaie pentru cine ştie ce năzbâtie făcută, vreau să râd din nou cum o făceam atunci când mă uitam la Mickey Mouse toată ziua...
Se poate? Hai, măcar un pic, te rog... Te rog din suflet să-mi îndeplineşti dorinţa asta. Vreau să fiu din nou copil... Mi-e dor de eugeniile pe care le rodeam ca un nebun şi de care nu-mi păsa că erau mai tari ca pietrele de care mă împiedicam şi cădeam în genunchi pe stradă, mi-e dor de guma aia Turbo pe care o molfăiam până nu-mi mai simţeam maxilarul, mi-e dor de copilărie... poate n-am trăit-o toată, poate a mai rămas acolo un strop pe care să-l mai trăiesc din nou, nu te uiţi tu?
Deci nu se poate... ok. Nu mă dau bătut. Încă mai sper, între timp mă lupt cu maturitatea... şi obosesc în fiecare zi din ce în ce mai mult. Însa mai am o speranţă, poate la bătrâneţe, când o să fiu senil, o să mai pot fi copil din nou... I wish...

Read more...

Visul meu

luni, 9 august 2010



"Tocmai posibilitatea de a-ti implini visele face viata sa fie interesanta"  Paulo Coelho-Alchimistul

L-am citit si asta mi s-a parut cel mai important lucru de retinut.E real si ni se aplica.Am o gradina de vise in care sadesc in fiecare zi cate unul, unele mi-au inflorit, altele s-au ofilit,pe unele abia le-am plantat,daca voi fi un gradinar bun o sa le admir pe toate cand vor inflori, daca nu o sa simt gustul amar al dezamagirii si voi sti si cine e de vina.....eu.Oricat de mic, oricat de neinsemnat ar parea un vis, in esenta lui este si ramane sub orice imprejurare un vis, neinsemnat este doar pentru aceia ce nu-i cunosc insemnatatea.

Ne umplem mintea de vise,
ne umplem sufletul de vise, ne umplem corpul de vise, ne umplem viata de vise, zi si noapte suntem fabrici de vise constient sau inconstient .Visele sunt copiii nostrii, in care ne punem sperante, ambitie, curaj, determinare si tone de energie. vise care ne dezamagesc si care ne dau aripi, vise pe care le iertam ca ne parasesc si vise care se intorc la noi mereu,obsesiv.
Visele sunt secretele noastre,pe care le tinem in camarute mici si neincapatoare, si cand se implinesc o fac intr-o explozie solida de fericire.

Tineti-va visele ascunse, protejati-le si nu renuntati la ele oricat de imposibile ar parea, treceti peste dezamagiri si luati-va energia din urmatorul vis, care e acolo,asteapta sa-l simti, sa-l lasi sa-ti patrunda fiinta cu dorinta.

Inchide ochii, stinge lumina si cauta-ti visul........e acolo, te asteapta

Read more...

Sa-mi mai aduc aminte

E vara si e cald.Nu-mi mai amintesc alte veri dar .......am noroc.Am descoperit o melodie de care m-am indragostit si care ma linisteste ca niciuna alta.....sper ca altora le e bine,sper ca tuturor le e bine, ma simt darnic azi.Cam atat, si asa cuvintele si-au pierdut sensul de multa vreme.....

Jason Mraz Feat. Colbie Caillat - Lucky .mp3
Found at bee mp3 search engine

Read more...

Drum de noapte

luni, 2 august 2010


Traiesc intr-o lume in care nu ma regasesc.Pribeag intre visele mele si dorintele voastre.Nu sunt facut pe masura capacitatii mele si n-am avut niciodata aspiratii sa-mi depasesc conditia.Sunt om mai presus de toate si imi ispasesc pacatul stramosesc,acela de a nu fi perfect, dar inzestrat cu darul de a fi bun in a face din defecte , calitati. Am cunoscut multe sentimente pana acum si sunt sigur ca de le-as fi cunoscut pe toate, cineva ar fi inventat altele noi doar ca sa ma tina ocupat.Am fost o dezamagire pentru toti si nu ma mandresc cu asta, dar am invatat sa apreciez momentele in care ma fac sa ma simt cineva.Am invatat ca dragostea iti da viata si ca minciuna iti distruge aceasi viata de care te bucurai..Am invatat ca o vorba spusa doare mai tare decat orice palma si lasa o rana mai adanca decat orice cutit infipt in inima.Am invatat sa ma bucur de vise, pentru ca acolo nu sunt niciodata dezamagit sau trist.Am inteles ca gandesc mai repede decat vorbesc si niciodata nu apuc sa spun tot, insa uneori imi pare rau ca nu reusesc sa tac.Fac promisiuni pe care mai apoi nu le tin,ce spune asta despre mine ca om?
Fara cuvant nu existi.
Am inteles ca exista barbati si femei, ca barbatii au penis si femeile vagin, insa nu i-as spune niciodata unei femei pizda.M-am gandit de multe ori la moarte,inainte si dupa.Nu e o solutie, dar uneori este izbavire.Nu cunosc fericire mai mare decat somnul.Fara sex as trai ,dar fara somn niciodata.Imi place apa cand fac baie, dar nu stiu sa inot.
Dragostea m-a format , dar iubirea ma face barbat.Am invatat multe dar stiu ca inca foarte multe imi sunt nefolositoare.Si dupa tot ce am invatat simt ca nu stiu nimic.
Sunt blestemat.O viata am si nu stiu ce sa fac cu ea.

Read more...

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP