A fost

miercuri, 30 martie 2011

Din mine-adanci rasare seva
Insiropate mi le-aduci
Nu stiu ce vrei,imi e totuna
De unde vi, unde te duci

Nu ti-e nici dor, nu ti-e nici sete
Iar ochii tai rascolitori
Armate ar putea sa-mbete
Numai pe mine nu ma vor

Sinceritate n-am sa scutur
Si nici minciuna sa astept
Ce poti sa ceri cand n-ai nimic
Cand totul e mai mult perfect

Read more...

Doamna mea, viata

marți, 29 martie 2011

Simt un dezgust, fiinta mi-e amara
Credeam ca-i dulce, da-i ciudat
Cum poti sa crezi ca nu e bine
Cand doar asa-i adevarat

Ce-ti fac ideile din ganduri
In gandurile tale tac
Te razgandesti a mia oara
A mia oara ce sa fac

Stupid, o lacrima la tine
Si idiot ma vad cum rad
Strang strans ideile in mana
A fost odata un cuvant

Asa incep  toate din apa
Si din nimic toate rasar
Dar florile ce nu-s udate
Ele pe lume-n veci n-apar

Si cine-s eu sa zic ce-i bine
Nu sunt nimic, nu esti nici tu
Mereu urat la despartire
Mereu frumos la inceput.

Read more...

Flori de menta

duminică, 13 martie 2011

Colturi de piatra stralucind in lumina palida a soarelui, un gandac coborand pe un tobogan facut dintr-o frunza de nuc, ultima picatura de roua scurgandu-se intr-un ochi de apa verde smarald, parfum de menta.....cobor pe poteca ingusta spre lacul in care mi-am pierdut copilaria, cobor trepte de molid imbibate in smoala neagra si fierbinte, iar pe talpi mi se lipesc pietricele albe ca varul si uscate de soare, asta e drumul meu? 
Ma apropii de apa, menta ma ameteste,ii simt racoarea pe piele, o transpiratie rece si stropi de apa care inteapa.Sunt inconjurat de viata , dar imi lipseste culoarea.
Cat mai dureaza drumul asta?cat o sa mai cobor?Mai cobor? sau ma arunc in marea de flori de menta ce-mi tulbura mintea?vreau aici...aici sa se opreasca toate, aici sa-mi gasesc linistea, in farmecul indescifrabil al frunzelor verzui, in imbratisarea trunchiurilor de copaci, in umbra ramurilor ciobite de soare, in zumzetul unor albine pestrite, astept noaptea.
Vreau ca licuricii sa-mi lumineze noptile racoroase si sa ma apere de ploaie, vreau ca luna sa-mi fie amanta si sa ne prinda zorii diminetii iubindu-ne in taina, vreau ca soarele sa-mi incalzeasca gandurile si sa mi le faca mai luminoase si ofer in schimb eternitatea viselor mele, statornicia pasilor mei pe drumul vietii si caldura sufletului meu, intr-un pachet mic si auriu cu parfum de menta.....saruta-ma .

Read more...

Nu e nimeni pe drum

miercuri, 9 martie 2011



Nu e nimeni, nu sunt nici norii, nu sunt nici petalele de trandafir, nu e nici cald, nici ploaie. Nu e sunetul pasilor pe caldaramul sticlos, nu sunt vocile calde ale oamenilor, nu e nimic, doar o ceata plina de fantasme.Aceeasi banca tocita de ploaie si vant, aceeasi fantana moarta si goala, nu mai e nici parfumul teilor, nu mai sunt nici atingerile, nici privirile....s-au dus toate.
In mijlocul drumului, vocea lui, ecoul, se pierde sters intre tufele de liliac uscate de pamantul ars si copt. A trecut pe langa casa ei si a privit printre zabrelele ruginite, si atarnat de ele si-a plans amarul. Imaginea ei pe scara, rasul ei cristalin, erau prea mult.De ce n-a iubit mai mult? de ce n-a cumparat mai mult timp?de ce nu mai e fericit?
Sub nucul cel batran din spatele aleii, facuse el mai demult un leagan pentru ea, o vedea zburand si acum , in rochita ei albastra si cu ciorapeii aceia mici si albi , de care el se lega mereu si o tachina.De ce nu ii placusera niciodata acei ciorapi ?ar fi putut sa minta, sa spuna ca ii plac, dar n-a facut-o niciodata, de-ar fi stiut...
O picatura de sange se prelinse pe camasa lui, undeva sus mana lui taiata de ascutisul zabrelelor, atarna moarta si obosita.
N-am stiut niciodata sa masor timpul, stiu numai ca viata mea s-a oprit, acum nu-l mai masor in minute, il masor in eternitate.
Se aseza pe bordura tocita, se mai vedeau inca urmele iubirii, cuvinte scrijelite stateau marturie ca ea n-a fost un vis, iar el inca visa.
Atinse cu degetul, usor, timid, cuvinte scrise de ea....si simtii cum il taie, cum ii sapa in inima si il omoara, fiecare cuta,fiecare dara,fiecare sant taiat in piatra dura, devenea calaul suferintelor lui.
Iarta-ma, iarta-ma ca nu pot merge mai departe, iarta-ma ca promisiunile mele sunt praf si se transforma in vant. Nu pot sa uit ca am existat, nu pot sa privesc inainte cand tot ceea ce sunt eu este inapoi.
Porni din nou agale pe strada pustie.Fiecare piatra, fiecare umbra, fiecare fir de praf o atinsese, in fiecare dintre ele ramasese o urma de ea, le-ar fi furat pe toate, ar fi adunat urma cu urma si ar fi creat-o din nou.
O picatura de parfum, o umbra , un gand, o raza......si vocea ei cantand necontenit in mintea lui.Te voi avea din nou, daca nu in lumea asta , atunci in cealalta, o sa te caut pana o sa te gasesc, iar de data asta, n-o sa te mai pierd..niciodata.



sursa foto

Read more...

Cine sunteti voi?

luni, 7 martie 2011


Ma uit in fiecare zi pe statcounter si va vad.
Va vad cum intrati, cand, de unde....vad ce cititi, vad ce recititi, vad cat timp stati citind.
Dar nu va cunosc, nu stiu ce fel de oameni sunteti, nu stiu cum sunteti...mi-ar placea sa stiu....cine sunteti voi?
Mi-ar placea sa va cunosc macar atat cat ma cunoasteti voi pe mine....orice e mai bine decat o statistica, eu sunt pentru voi un nume, voi sunteti pentru mine numere, nu toti, dar marea majoritate.Urasc anonimatul, asa ca daca simtiti nevoia, iesiti din anonimat, mi-ar placea sa stiu....acelasi...cine sunteti voi?

Read more...

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP