Unde este ?

duminică, 24 aprilie 2011




In jurul mesei toata
Sta lumea adunata
Un gol cu sase locuri
Doar unul le priveste

Nu e nici veselie
Nu e nici harmalaie
Nu e nici voie buna
Tristete si nimic

Si cautat zadarnic
A fost si-o sa mai fie
Urasti singuratatea
Parfumul ei sarat

Sorbi des din ceasca uda
Cafeaua amaruie
Amara e si viata
Amar e, si pustiu

Read more...

Nu stiu cine esti, nu stiu cine sunt

sâmbătă, 23 aprilie 2011

Cine esti? Cine te-a creat atat de imperfect, cine te-a lasat prada deziluziei ca esti asa cum trebuia sa fii? Iti daram toate visele ca pe niste piese de domino ciobite , nu ai nimic, probabil nici nu ai avut vreodata, ai fost o continua iluzie, ai simtit dar nu ai stiut ce, ai trait dar nu ai vazut tot, ai suferit mai mult decat trebuia si fericirea?? fericirea este o felie de paine uscata aruncata pe strada , la prima ploaie nu mai ramane nimic din ea.
Si dupa atata vreme nu stii absolut nimic, cauti raspunsuri in ochii unei umbre care iti zambeste fals dintr-o oglinda murdara si patata de grasime, grasimea chipului tau trist si plin de batranete.Nu stii cine esti, nu stii incotro s-o apuci si cel mai dureros dintre toate, nu stii de unde sa pornesti primul pas, pasul ala care te va arunca intr-o lume noua plina de sanse.Le spui altora cum sa-si traiasca fericirea, ca si cum cand tu ti-ai trait-o pe a ta, insa adevarul e ca nici macar n-ai gasit-o. Nu stiu cine esti pentru ca nu stiu cine sunt, nu stiu cine sunt pentru ca nu reusesc sa ma inteleg, dar pe tine....pe tine te inteleg perfect...de ce sunt eu mai complicat? Masor fericirea in cuvinte si am reusit sa scot o fraza...nu stiu cine sunt...asta ma face fericit?

Read more...

E mai usor sa crezi ce vrei tu decat ce trebuie

luni, 11 aprilie 2011

Pentru ca suntem incapatanati, orgoliosi si pentru ca avem gandurile inveninate de rautate si ura, pentru ca suntem oameni.
Naivitatea un esec, bunavointa un defect, eu vreau sa cred in oameni, de ce sa nu fac asta?
Vreau sa fac asta pentru sentimentul ala de neputinta pe care il simt de fiecare data, sa simt ca ma arunc intr-un gol imens , fara teama, fara sa-mi fie frica macar o secunda ca gresesc, fara sa ma uit inapoi, mereu inainte.
Suporti cu stoicism orice bariere si orice piedici ti s-ar pune, pentru ca undeva acolo sus, la capat de drum, te asteapta mereu lumina, lumina aceea calda care te inconjoara si te imbratiseaza ca un element viu al naturii tale, .
Sa nu ne fie frica de esec, sa nu ne ingrozeasca fericirea, sa nu ne pierdem capul in siroaie fierbinti de ganduri, pierdem clipe pretioase menite pentru iubire, menite pentru atingeri si sarutari pasionale, preludiul unei iubiri care niciodata nu va fi eterna, dar care va porni de la o scanteie si va arde intens , prefacandu-ne in scrum, apoi vantul ne va purta pe bratele lui, contopindu-ne intr-un nor de praf.
N-a zis nimeni ca e usor, n-a zis nimeni ca indoiala si teama nu te vor curpinde, ca mintea nu se va odihni o secunda, cautand mereu alte si alte ganduri, pe care sa le modeleze si sa le intoarca de pe o parte pe alta.
Dar asta e dragostea, gelozie, neputinta, teama, nesiguranta, insa niciodata aceste sentimente nu vin singure, vin cu siguranta data jumatea plina a paharului, clipe ce nu merita uitate, momente pe care le simti pentru totdeauna, pe buze curgand usor pe umeri , oprindu-se in palma, si cand o deschizi , ele o sa fie acolo, ca niste picaturi de roua calde, prima ploaie de amintiri si niciodata ultima.
Ingeri si demoni deopotriva, dam si luam fericire, surazatori si reci ca niste oglinzi miscatoare, nu ne cautam fericirea, intotdeauna ne gaseste ea pe noi.
Daca vrei sa crezi ceva, sa nu crezi nimic, dar cand crezi in ceva, crede pana la capat.N-ai idee cat de usor este sa crezi.......pasi marunti......pana la capat

Read more...

aprilie 07 anul sa tot fie 2011

joi, 7 aprilie 2011

Din nou singur, trecuse ceva vreme de ultima data, din nou o iau de la capat, din nou. Am obosit sa tot fac asta,, intotdeauna acelasi spirit, artificii, caldura....am pornit pe drumuri care s-au dovedit a fi fundaturi. 
Le-am vazut o data cand m-am dus si inca o data cand m-am intors. Doua viziuni diferite, doi oameni diferiti, un eu entuziast, fericit, indragostit, atunci...un eu obosit si lipsit de dorinta acum. Cand am plecat ma simteam tanar si acum ma simt ca un batran istovit. 
Nu regret, multe mi-au fost invatatura de minte , din unele n-am invatat nimic, pentru ca uneoi exista lucruri ce nu pot fi schimbate, lucruri ce iti definesc personalitatea , mai mult sau mai putin perfecta, uneori aproape deloc, insa intotdeauna vei ramane tu, schimbat in aparenta , dar vesnic neschimbat in esenta. Iti cunosti defectele, dar vazute prin alti ochi ti se par intotdeauna altele. 
Vreau sa ma odihnesc, eu cu mine si pe mine insumi sa ma adorm pentru o vreme intr-o tacere surda, vreau sa vorbesc fara sa fiu auzit, vreau sa raspir fara sa fur din aerul altcuiva, vreau sa vreau, sa-mi stavilesc depresiile prin mecanismul vesnic garantat numit munca pana la epuizare, vreau sa nu mai dorm, vreau sa simt oboseala in oase, in varful ploapelor, vreau sa ma distrug ca sa ma reinventez inca o data, poate mai bun, insa daca nu va fi asa, poate nu mi-a fost dat sa simt asta.Intotdeauna exista o noua zi, intotdeauna un nou inceput...si daca nu....mereu gasesc un nou sfarsit.

Read more...

Viata

miercuri, 6 aprilie 2011

Am avut o pagina intreaga
Cu povesti frumoase din hartie
Am rupt-o-n doua
Si mi-am impartit viata la doi

Am plecat cu jumatatea mea
In alta viata
Am facut din nou dragoste
Si-am impartit la doi

Mi-a mai ramas un sfert de viata
Pe care s-o traiesc odata
Daca o mai impart cu cineva
Imi va mai fi de ajuns?

Am visat ca nu conteaza
Pentru ca ultimul colt de pagina ramas
Va fi mereu la mine, in inima mea
Iar pe el e scris...iubire

Read more...

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP