Nu stiu cine esti, nu stiu cine sunt

sâmbătă, 23 aprilie 2011

Cine esti? Cine te-a creat atat de imperfect, cine te-a lasat prada deziluziei ca esti asa cum trebuia sa fii? Iti daram toate visele ca pe niste piese de domino ciobite , nu ai nimic, probabil nici nu ai avut vreodata, ai fost o continua iluzie, ai simtit dar nu ai stiut ce, ai trait dar nu ai vazut tot, ai suferit mai mult decat trebuia si fericirea?? fericirea este o felie de paine uscata aruncata pe strada , la prima ploaie nu mai ramane nimic din ea.
Si dupa atata vreme nu stii absolut nimic, cauti raspunsuri in ochii unei umbre care iti zambeste fals dintr-o oglinda murdara si patata de grasime, grasimea chipului tau trist si plin de batranete.Nu stii cine esti, nu stii incotro s-o apuci si cel mai dureros dintre toate, nu stii de unde sa pornesti primul pas, pasul ala care te va arunca intr-o lume noua plina de sanse.Le spui altora cum sa-si traiasca fericirea, ca si cum cand tu ti-ai trait-o pe a ta, insa adevarul e ca nici macar n-ai gasit-o. Nu stiu cine esti pentru ca nu stiu cine sunt, nu stiu cine sunt pentru ca nu reusesc sa ma inteleg, dar pe tine....pe tine te inteleg perfect...de ce sunt eu mai complicat? Masor fericirea in cuvinte si am reusit sa scot o fraza...nu stiu cine sunt...asta ma face fericit?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP