n plus infinit

vineri, 4 mai 2012

Uneori nu stii daca vi sau pleci, numai directia conteaza.Te uiti la mine si crezi ca vezi totul, eu ma uit la tine si nu vad nimic, vad departe in urma ta, aproape in fata mea si tu nu pricepi nimic, nici nu ai avea cum, doar stai cu spatele.Nu poate fi inteles, ce e de inteles totusi.In oglinda vezi mesaje, in oglinda vezi raspunsuri, in mine, in tine , in noi, nu vedem nimic, sticle goale , ude si murdare de limita intelepciunii ce ne-a fost data.Am obosit sa privesc un tablou a carui imagine nu se schimba niciodata, sunt satul de perspective, perspectivele nu schimba cu nimic faptul ca tabloul e un esec.Azi, ieri, maine, luni, sambata, miercuri, nu conteaza, mereu va fi acum, mereu  va fi atunci,totul se invarte in jurul unui punct cenusiu.Cand o sa pierzi tot ce ai, cand nu vei mai avea nimic de pierdut, nu atunci o sa pretuiesti ce ai pierdut, ai pretuit atunci cand ai luptat pentru acel ceva.Uneori seman cu modelul meu negativ, uneori sunt pozitiv, alteori vreau sa fiu cine nu sunt si esuez prin a fi ce vor altii, compromis si compromitator deopotriva.Deopotriva? mai foloseste cineva cuvantul asta?

3 comentarii:

Liviu R. luni, iunie 04, 2012 1:45:00 p.m.  

Buna ziua, prin acest mesaj doresc sa va informez ca blogul dumneavoastra a primit Premiul MWB pentru pasiune, talent, imaginatie, creativitate, originalitate si valoare morala! Va puteti revendica premiul accesand urmatorul link http://www.mostwantedblog.org/2012/06/04/premiile-mwb-iunie-2012/ cum de altfel puteti afla mult mai multe informatii despre ceea ce presupune acest premiu! Va puteti alatura initiativei noastre de a cauta si promova valoarea in blogosfera romaneasca! Premiul MWB este una dintre distinctiile cele mai importante acordate in blogosfera romaneasca, fiind un mod de a recunoaste meritele si munca depusa de catre bloggeri talentati, originali si deschisi la comunicare! Mult succes in continuare si bine ati venit in marea familie MWB!

Maria vineri, august 03, 2012 1:33:00 p.m.  

Imi place mult cum scrii, ti-ai mai castigat un cititor infocat

Trimiteți un comentariu

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP