Cineva ca tine

joi, 12 mai 2011



Inchipuite chipuri de icoane, fete ce zambesc inecate in lacrimi, liniste si tacere , pentru ca icoanele nu vorbesc, icoanele nasc sentimente, nasc trairi, nasc emotii, nasc priviri rusinate si pline  de teama, dar nu vorbesc, nu-si spun durerea, nu-si spun nelinistile, nu-si spun patima.

Cateodata viata dureaza o eternitate, cateodata isi scurge ultimele picaturi prea devreme.Inconjurat de atata presiune, inconjurat de zgomotul acelor de ceas, cine n-ar ceda?
Asemeni titanilor ne zbatem o viata, o viata avem si e plina de zbucium si jale si fericirea e ca un timbru pe un plic, un punct mic, incomparabil mai mic decat intregul.

 Viata e un gust amar, baut cu cana, oamenii sunt dulceata care rupe firul, picatura cu picatura sorbim din noi si mergem inainte, mereu convinsi ca daca noi suntem oameni  si viata ne va considera ca atare.
Viata e o minciuna, viata e un petec de hartie ars in bataia vantului, ce repede se stinge si din nimicul care ramane , nici amintirile nu mai inseamna nimic.

Nu s-a sfarsit, nu e gata, dar de unde atata optimism?Da-mi doamne putere sa sufar, ca nu stiu sa ma bucur, da-mi doamne inima sa  plang, ca nu stiu sa rad, da-mi doamne nopti  fara somn, ca zilele trec atat de repede.
Sarutul rece al vietii, sarat si sec, o banala samanta de floare intr-un camp de buruieni.Exista sansa?

Nu ma uita, nu ne uita, nu ne uita....tine icoanele la piept. lipite de piele si simte-le freamatul.,simte-le atingerea, impreuneaza-ti mainile si strangele si apropie acele bucati lipsite de viata, de inima ta.Lasa oamenii care inseamna ceva sa fie totul, si oamenii care nu inseamna nimic sa fie ceva, fa din tine totul si nu pierde nimic.Cateodata dureaza o viata sa simti un minut, cateodata timpul zboara prea repede si ratezi clipa aia, o viata traita in zadar. Momentele creeaza amintiri, clipele vise , iar din zile faci altar de rugaciune si speranta.

Daca doare ,doare, asta e, dar daca nu doare, de ce doare?Are un gust amar........dar macar are gust

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP