BAC 2011-razbunarea sortii

luni, 4 iulie 2011

Am vazut rezultatele la BAC, asta e adevarul, urmeaza generatii de idioti care habar n-au pe ce planeta traiesc, dar in ce tara.N-o sa spun ca noi vezi doamne eram mai destepti, ca destepti or fi si ei, unii macar, dar sunt batuti in cap, asta e adevarul.
Am dat si eu BAC-ul, l-am dat toti, dar BAC-ul nostru s-a luat, al lor a fost ceva gen misiune imposibila si acum or sa gaseasca zeci de scuze, ca sistemul e de vina, ca profesorii sunt de vina, ca e multa materia, ca e pe mama dracului.Pe vremea mea nu se uita profesorul de romana la tine daca nu citeai macar jumatate dintre opere, matematica faceam 6 ore pe saptamana pentru ca diriginta era de mate si noi nu aveam nimic in comun cu ea,.Nu exista sa nu iei BAC-ul, nu prea treceam eu pe la scoala asa de speriat, dar in anul BAC-ului m-am mobilizat si l-am luat, n-am copiat decat un pic la materia de profil, dar nu era capat de tara, in rest fiecare pe picioarele lui.Ok am dat Bac-ul la sport, dar ca sa-l iau cu zece am alergat pe teren o luna jumate ca sa am rezultate bune, handicapatii astia nu mai fac sport, sportul lor e un Counter Strike sau un Fifa 2011, asta daca nu cumva o noapte pierduta in club e tot sport.
Sincer, isi merita soarta, nu-i compatimesc, a vazut o tara intreaga o noua generatie plina de exemplare lipsite de sens si noima, a caror gandire nu depaseste un pachet de Kent scurt si un Ursus.Sa va fie rusine si sa dea Dumnezeu sa nu luati BAC-ul decat atunci cand o sa stiti sa va stergeti macar la fund.M-am saturat sa va vad la 8 dimineata in baruri beti ca niste retardati si sa faceti coada la planificare familiala pentru ca va mananca pasarica. Daca prostia ar durea, ati plange multi, dar in schimb probabil si acum cand ati dat cu capul de asfalt radeti ca idiotii pe la colturi si va plangeti ce maltratati ati fost voi cu camere de supraveghere si cu profesori pe care ii scuipati la ore si acum nu v-au mai lasat sa copiati.Asta se le fie si amaratilor aia razbunarea, dupa ce va suporta toate fitele si ifosele de copii prostii. Bataia e rupta din rai, ce v-ar mai trebui una buna sa n-o puteti duce.
Generatii viitoare care prevestesc ce viitor sumbru va avea tara asta, suntem blestemati sa ne taiem singuri craca de sub picioare, asta e....al 12-lea ceas a trecut de mult.

Ps:pentru voi copii


Read more...

Poze familia regala

duminică, 3 iulie 2011

Deoarece data trecuta n-am pus tot ce aveam m-am gandit sa fac o postare noua si sa pun in intregime toate fotografiile pe care le am in  clipa asta. Asa ca va invit sa vizionati fotografii pe care le aveati sau nu , le-ati vazut sau nu, sunt interesante oricum ar fi.
Familia regala:


1912 Carol I la apogeu, Romania victorioasa in razboiul Balcanic ocupa Sofia si avea Cadrilateru

 1900-1914 Carol 1

1913 Carol I si  Printul Wilhelm al Germaniei

1930  principesa Elena

1900-1914 Regina Maria


1900-14 Regina Maria cu fiicele sale IIleana, Mignon si Elisabeta , la Bran

Carol la volanul masinii sale, Cluj-1925

Carol I - bunic

Carol I si Regina Elisabeta

Carol II si Mihai

Carol I al Romaniei

Cei 4 Regi

Elisabeta I

Ferdinand si Mihai

Ferdinand

 Mihai

 Ileana in costum national


Ileana


Maria si Mignon


Maria


Printesa Maria


Maria


Maria


Maria


Maria


Maria


Maria


Maria


Maria






Maria

























Maria si copiii







Maria ,Ferdinand si Carol


Maria si copiii






Maria





Mignon


Mihai si Printul Phillip-viitorul sot al Reginei Angliei - la Mogosoaia

 Mihai

Mihai si mama lui


Mihai nunta


 Maria









 Familia regala








Read more...

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP