E mai usor sa crezi ce vrei tu decat ce trebuie

luni, 11 aprilie 2011

Pentru ca suntem incapatanati, orgoliosi si pentru ca avem gandurile inveninate de rautate si ura, pentru ca suntem oameni.
Naivitatea un esec, bunavointa un defect, eu vreau sa cred in oameni, de ce sa nu fac asta?
Vreau sa fac asta pentru sentimentul ala de neputinta pe care il simt de fiecare data, sa simt ca ma arunc intr-un gol imens , fara teama, fara sa-mi fie frica macar o secunda ca gresesc, fara sa ma uit inapoi, mereu inainte.
Suporti cu stoicism orice bariere si orice piedici ti s-ar pune, pentru ca undeva acolo sus, la capat de drum, te asteapta mereu lumina, lumina aceea calda care te inconjoara si te imbratiseaza ca un element viu al naturii tale, .
Sa nu ne fie frica de esec, sa nu ne ingrozeasca fericirea, sa nu ne pierdem capul in siroaie fierbinti de ganduri, pierdem clipe pretioase menite pentru iubire, menite pentru atingeri si sarutari pasionale, preludiul unei iubiri care niciodata nu va fi eterna, dar care va porni de la o scanteie si va arde intens , prefacandu-ne in scrum, apoi vantul ne va purta pe bratele lui, contopindu-ne intr-un nor de praf.
N-a zis nimeni ca e usor, n-a zis nimeni ca indoiala si teama nu te vor curpinde, ca mintea nu se va odihni o secunda, cautand mereu alte si alte ganduri, pe care sa le modeleze si sa le intoarca de pe o parte pe alta.
Dar asta e dragostea, gelozie, neputinta, teama, nesiguranta, insa niciodata aceste sentimente nu vin singure, vin cu siguranta data jumatea plina a paharului, clipe ce nu merita uitate, momente pe care le simti pentru totdeauna, pe buze curgand usor pe umeri , oprindu-se in palma, si cand o deschizi , ele o sa fie acolo, ca niste picaturi de roua calde, prima ploaie de amintiri si niciodata ultima.
Ingeri si demoni deopotriva, dam si luam fericire, surazatori si reci ca niste oglinzi miscatoare, nu ne cautam fericirea, intotdeauna ne gaseste ea pe noi.
Daca vrei sa crezi ceva, sa nu crezi nimic, dar cand crezi in ceva, crede pana la capat.N-ai idee cat de usor este sa crezi.......pasi marunti......pana la capat

3 comentarii:

Kali sâmbătă, aprilie 16, 2011 3:59:00 p.m.  

Chiar atat de usor este sa crezi..?

alin sâmbătă, aprilie 16, 2011 4:38:00 p.m.  

important este sa incerci sa crezi, primul pas este mai greu, pe urma daca vei simti ca merita sa crezi, totul va fi atat de usor.

DarkCasseCou sâmbătă, aprilie 16, 2011 11:53:00 p.m.  

Cred în forme pe care le umplem şi le modelăm toată viaţa noastră împreună cu cei din jur. Din scrum, lumină sau doar bule de aer prinse într-o închisoare de săpun, trebuie să credem cu paşi mărunţi dacă vrem să ne schimbăm viaţa acum...

Trimiteți un comentariu

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP