Învaţă să trăieşti

luni, 14 iulie 2008


Sunt unele lucruri care nu merită fotografiate. Frumuseţea lor nu merită să fie prinsă într-o poză care strică tot. Sunt unele lucruri pe care trebuie să stai să le admiri şi sunt unice. 
Sunt unele momente pe care dacă le prinzi în fotografii, le strici unicitatea, le transformi în ceva comun... le transformi în ceva ce poate fi comparat. Un moment unic nu merită să aibe comparaţie. Un moment unic îţi aparţine şi eşti singurul care îşi poate da cu părerea despre el. 
Aşa că nu-ţi mai pierde vremea cu fotografiatul, trăieşte, priveşte, simte. Priveşte apusul de soare ca şi cum ar fi ultimul apus pe care îl vezi, nu-l fotografia ca şi cum ar fi primul. Priveşte dimineaţa femeia pe care o iubeşti şi n-o fotografia. Bucură-te de ceea ce vezi şi admiră în linişte imaginea... e o minune.


  
sursa foto

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP