Nu ştiu de ce, dar mă gândesc?!

sâmbătă, 3 aprilie 2010

Poftă bună... să aveţi de Paşte, în rest, nu ştiu, ce vreţi voi. Paştele nu mă încălzeşte cu nimic. Am început să urăsc sărbătorile, mă demoralizează.
De ce?

5 comentarii:

Double Dee sâmbătă, aprilie 03, 2010 2:54:00 p.m.  

Yeah , nici mie nu prea mai îmi plac sărbătorile ăstea,decât cele făcute de mine la cheful meu. :]] Oricum , paşte fericit. :*

"Eu, tu si Ovidiu" sâmbătă, aprilie 03, 2010 5:41:00 p.m.  

Pentru ca lumea a transformat sarbatorile in goana dupa mancare, felurite feluri de mancare, si, de cele mai multe ori, cam atat...prea putin se marseaza pe sarbatoare interioara...este drept ca de sarbatori se aduna familia la un loc, iar acesta este singura sarbatoare interioara pe care o simt toti...dar increderea in divin, cautarea luminii interioare proprii, unde e? ea, cautarea, ramane pentru alte generatii...si totul se repeta la nesfarsit, fara ca oamenii, majoritatea oamenilor sa devina constienti si lucizi...mananca, mananca, si iar mananca, de sarbatori...dar nu prea se mai mananca ce trebuie, iar sufletele raman flamande, chiar si dupa o reunire cu familia...nu generalizez, in nici un caz, departe de mine acest gand , de introducere in aceeasi ,,oala,,pe toata lumea...nu, in nici un caz. Dar exceptiile nu fac decat sa confirme regula...Pace in suflet de sarbatoarea Luminii interioare, iti doresc.

alin sâmbătă, aprilie 03, 2010 8:42:00 p.m.  

cred ca se cuvine un multumesc,dar de simtit nu simt nimic,golul meu n-o sa-l umple nici pasca,nici ouale,nici vinul ,nici drobul,nici macar starea asta ecleziastica ,golul e tot gol.Ganduri, dor si poze ce-mi apar in minte.Nu sunt trist.dar puteam fi mai fericit:)

Ipu Ninulescu duminică, aprilie 04, 2010 2:52:00 p.m.  

Eu anul asta nici calendar nu mi-am luat sperind ca o sa pot fenta sarbatorile... dar nu am reusit.. Si tocmai sint demoralizat ( vorba ta) de nu se poate..noroc ca am nervii tari :(

Daniel duminică, mai 09, 2010 7:45:00 p.m.  

Sarbatoarea pascala este o sarbatoare a Invierii.
Practic crestinii se pregatesc timp de 40 de zile inainte,prin post alimentar,rugaciuni mai multe,slujbe mai dese la Biserica ,spovedanie si la urma impartasanie, pentru a simti in suflet aceasta inviere.Apoi in noaptea Invierii,stau si asista la Liturghie pana in jur de 4 spre 5 dimineata.
Apoi vin acasa,si cand se trezesc se bucura si de bunatatile de la masa,dupa acel post alimentar dinainte.
Din aceasta perspectiva,cred ca se vede altfel sarbatoarea.

Trimiteți un comentariu

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP