Nu vei merge niciodată singur pe drum

vineri, 25 iunie 2010


Neputinţa înseamnă frustrare. Frustrarea înseamnă gânduri. Gândurile înseamnă durere. Durerea înseamnă haos, haosul înseamnă sfârşit. Când pierzi controlul situaţiei te afunzi periculos de mult în disperare. Chinui de vină, remuşcări sau doar obsedat de gândul că vei pierde. Viaţa nu e o competiţie, dar fiecare zi din viaţa ta este o cursă la sfârşitul căreia este declarat învingător sau învins. Pierzi, câştigi... îţi e totuna atunci când nu mai speri la nimic şi aşa, haosul devine religia ta, iar disperarea este zeul tău, la care te închini şi căruia îi dedici toată energia ta. Ai nevoie de o palmă, o palmă care să te zguduie din temelii şi care să-ţi zguduie credinţa- Ai nevoie de o vorbă bună, o vorbă care să-ţi devină carte de căpătâi şi care să-ţi luminize calea. Ai nevoie de cineva să te îndrume. Singur nu vei reuşi. Nu pentru că nu vrei, ci pentru că te-ai afundat prea adânc. Întinde mâna... te ajut eu. Data viitoare va veni şi rândul meu. Nu dispera, sunt aici, acolo pentru tine.

.........................................................................................................................................................

...îmi pare rău...

sursa foto

Trimiteți un comentariu

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP