Ce este dragostea?O stii?

joi, 16 decembrie 2010



O casa cu multe usi, prin care intra si ies multi, dar ramane o singura persoana. Poate
Te iubesc.Mi-am mai spus asta....Ma iubesti? Da.....Dovedeste-o
De cate ori ai spus asta? O data, de o mie de ori? unei singure persoane, tuturor? De ce? Nu stii ce inseamna sau nu inseamna nimic?
Ce e dragostea?
Un sentiment. Cat de statornic? Nu stie nimeni, poate doar timpul.Dar si timpul se termina, pentru tine, pentru ca esti om, pentru orice alta nefiinta timpul este etern. Te doare sa stii asta? Da , crede-ma, nu esti buricul pamantului.
Ce e dragostea?
O floare...care se usuca si moare. Petale roz, albe, albastre, multicolore, n-are nici o importanta. Totul se usuca, ca si dragostea.O mai uzi cu stropi de speranta si cu gesturi de iubire, uneori va prinde radacini din nou, alteori va depasi limita vietii, dar intr-un fel sau altor, destinul ei este scris. Deci te mai intreb inca o data,. ce e dragoste? O stii?
Loialitate, respect, iubire, rabdare, curaj, maturitate, sinceritate, control, speranta, unde e dragostea in toate cuvintele astea? In vorbe sau in fapte? Ai vrea vorbe, ai vrea fapte, cauti fapte , primesti vorbe. Ce e dragostea?
 Un fir de nisip pe o scoica la malul marii, un val e de ajuns sa rupa vraja.
 Luna printre stele, un nor si totul se intuneca.
Eu si tu, tu si eu, noi......e de ajuns o clipa si totul s-a pierdut. Ce e dragostea?Spune-mi ca stii, spune-mi ca pun intrebarile corecte si ca nu astept raspunsuri degeaba? Ce e dragostea?
O simti? Sta in semnul intrebarii, sta in coala de hartie pe care asterni vorbele inimii tale, sta in lacrima care iti uda obrazul, sta in zambetul cu care te trezesti dimineata dupa un vis frumos, sta in stralucirea ochilor tai in bataia razelor soarelui, sta in lipsa cuvintelor, in nevoie atingerilor si in dorul sarutarilor. Dar ce e dragostea?
Vreau sa stiu, vreau sa stiu de unde vine ea , incotro se duce si cum sa fac sa o opresc... atat vreau....sa stiu ce e dragostea.Tu o stii?


sursa foto

6 comentarii:

Nightwish vineri, decembrie 17, 2010 12:00:00 a.m.  

unii doar se joaca cu dragostea...nu au ajuns so cunoasca la adevarata ei valoare..si in textul scris de tine ai spun multe adevaruri de care noi,oamenii ,uitam de ele...imi place

pandhora vineri, decembrie 17, 2010 11:33:00 a.m.  

definitii exista multe...perceptia si intensitatea ei difera de la un om la altul...asa ca nu poate exista un raspuns general valabil...
indiferent ce ar fi ea dragostea...traieste-o...asta e tot ce conteaza...
sa-i pastrezi intensitatea e ca si cum ai vrea sa pastrezi tot anul aroma proaspata de cozonac...si atunci nu-ti ramane decat sa faci cozonac in fiecare an si sa pastezi reteta...asta se numeste continuitate dar cu alta intensitate :)

dea23 vineri, decembrie 17, 2010 12:48:00 p.m.  

Dragostea ne facem mai buni !
Frumos blogul, nu te oprii din scris.

Ninulescu sâmbătă, decembrie 18, 2010 2:58:00 p.m.  

Vecinii mei de peste drum aflasera ce este dragostea... dar au aflat doar dupa ce au fost un cuplu timp de 42 de ani..si i-a despartit doar natura..ori Dumnezeu (cum crede fiecare) si ei ziceau ca dragostea inseamna SINCERITATE, RESPECT, STATORNICIE SI IERTARE... daca una dintre acestea lipsesc..nici o relatie nu rezista.

alin sâmbătă, decembrie 18, 2010 10:44:00 p.m.  

Nightwish e greu sa spui ca te joci cu ceva ce nu stii, poate tocmai asta e problema si poate de aceea "ne jucam" cu ea, fara sa stim si fara sa vedem cat de importanta e si ca trebuie luata in serios.

Pandhora nu spun ca stiu vreo definitie a dragostei, dupa atatia ani nu stiu nici macar de unde incepe si cum se termina, insa in acelasi timp sunt sigur ca daca am transforma dragostea in stiinta, n-ar mai fi atat de frumoasa.

x.oaia dragostea are si o fata negativa si una pozitiva, dragostea inseamna atat iubire cat si ura sau gelozie, dragostea nu e numai roz, mai sunt si pete de gri,depinde cum treci peste ele, pentru ca la sfarsit toate punctele astea nu mai conteaza.


Ninule eu spun ca daca stabilim niste standarde si niste criterii fixe pentru dragoste riscam sa cadem intr-o stereotipie si am gresi.Dragostea este unica si plina de originalitate oricat de mult ne-am stradui noi s-o copiem

Ninulescu duminică, decembrie 19, 2010 1:44:00 a.m.  

"dragostea inseamna atat iubire cat si ura sau gelozie"
Daca crezi ca Gelozia si datul cu capul de pereti a celuilalt e dragoste... atunci esti pe un drum gresit :))Gelozia nu e dragoste.. e o boala psihica si cei care o au cam toti sfirsesc singuri si vai de capul lor... s-au isi chinuiesc jumatatea o viata intreaga cu scene bazate pe fantezii si lucruri inchipuite..ori alte violente... Deci..repet Gelozia NU e dragoste si nu au nimic in comun.. cind iubesti pe cineva ai incredere in el... cind nu mai ai incredere pleci si-l lasi in pace sa-si traiasca viata cum vrea.

Trimiteți un comentariu

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP