Cât este prea mult?

miercuri, 30 aprilie 2008

Dacă vreau mai mult mă numesc ambiţios, dacă nu vreau destul sunt delăsator, dacă vreau decât atât cât am nevoie sunt modest, dacă vreau mai mult decât pot? O să fiu dezamăgit sau o să reuşesc? Cine ştie? Până nu încerci nu o să afli. Nu te speria, mai rău decât eşti acum nu are cum să fie. Aşa trebuie să porneşti la drum mereu, altfel nu vei pleca niciodată din locul în care te afli acum, nu vei avea niciodată ceea ce îţi doreşti acum şi nu vei umple niciodată golul de acum din viaţa ta... Gândeşte-te la asta şi spune-mi că n-ai da orice să poţi să spui că nu mai vrei nimic... că nu mai aştepţi nimic... că nu mai visezi la nimic... Ai tot, tot ce ţi-ai dorit şi ce ţi-ai fi putut dori pe viitor... vise...
Să revenim la realitate... realitatea este că azi este o minunată zi de miercuri. Minunată la figurat, ziua abia a început şi nu ştiu cât de minunata va fi peste 7, 8 ore. Miercuri şi atât... Soare, nori, vânt... E deschisă fereastra camerei şi de afară miroase a liliac. Îţi vine să crezi? În boxe Marques Houston - Circle. Acum test: pune nişte liliac în camera ta şi asculta melodia asta cu fereastra camerei tale deschise şi o să te simţi exact ca mine... viu. Mai vorbim, te las pe tine să citeşti şi eu mă duc să trăiesc. Pa. :))

P.S. Cum ştiu că nu le place unora să audă: paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sursa foto

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP