Meditaţii zilnice - Dragostea

sâmbătă, 31 octombrie 2009

Fii atentă, Dragostea e o blondă cu părul lung, cu sânii mici, îmbrăcată cu un maieu cu dantelă cu alb şi cu mâzgăleli pe el, făcute cu pixul şi are nişte blugi d-aştia rupţi în genunchi, e desculţă şi are lânga ea pe un bărbos cu un lanţ făcut din mărgele şi cu nişte blugi negri şi cu o curea groasă. Şi Dragostea asta are în păr o coroană de flori, ştii? Şi se trezeşte dimineaţa şi trage o pipă şi se droghează şi o ia razna... şi toată ziua umblă printr-un lan de maci. Tare buclucaşă Dragostea asta... Şi...
Dragostea asta e... câteodată nu mai vede bine din cauză la eforia asta, ştii? Şi merge pe un drum de ăsta ,de ţară şi se uită în stânga, se uită în dreapta şi nu ştie unde se trezeşte şi e frică. Dragostea e frică, ştii? ...când se trezeşte singură. Ei îi place să fie înconjurată de... oameni.

Dar eu nu vreau ca Dragostea să fie o tipă blondă...
Dar cum vrei?
Nu ştiu... poate să fie... orice altceva, dar nu o tipă blondă. Nu pot să cred că... atunci când te îndrăgosteşti, de fapt şi de drept, în viaţa ta apare o tipă blondă. No way.
Nu?
Nu.
Noi doi... Noi doi trebuie să ne iubim, să ştii...

1 comentarii:

Double Dee sâmbătă, octombrie 31, 2009 8:35:00 p.m.  

Pot să spun că îţi ador Blogul ?
Sau să spun 'vă' ?

Trimiteți un comentariu

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP