E greu

duminică, 3 ianuarie 2010

E greu. N-a fost niciodată uşor, poate doar ni s-a părut. Da, e greu, dar nu imposibil. Ştiai asta, nu?
Nu e imposibil, nu va fi niciodată, chiar şi atunci când greu pare mult mai greu, chiar şi atunci nu va fi imposibil.
Spune-mi ce e imposibil? Imposibil e ca adevarat,imposibil e ca posibil decat ca vine de undeva de acolo din spate.Imposibil e copilul care sta totdeauna in ultima banca,retras ,fara sa vorbeasca cu nimeni,pe care tu faci tot posibilul sa-l aduci langa tine in primele banci.
Ti-e frica de imposibil?Pacat.Sa-ti fie frica atunci cand imposibilul va deveni posibil si nu vei mai gasi nimic imposibill de facut,atunci o sa fim tristi,si plati si lipsiti de culoare.
Sunt imposibil la fel cum tu esti imposibila ,la fel cum ei sunt imposibili si la fel cum fericirea pare imposibila...dar nu e.
Ai incredere in tine,ai incredere in mine,agata-te de orice,de fiecare fir de ata desfacut din bluza ta,agata-te de fiecare scama,de fiecare fir de par,urca pana acolo in locul in care imposibilul pare atat de mic si pe urma arunca-te asupra lui,zboara in picaj asemeni pasarilor si lipeste-l la pamant.Imposibilul e atat de mic cand tu esti atat de mare....e greu,dar nu e imposibil.Fericirea de a avea un imposibil posibil de cucerit,ambitia de a face din greu usor si de a trece cu bine peste toate,zambetul pe care ti-l regasesti pe fata ta stralucind a mandrie...nimic nu e imposibil...nu ma crezi?incearca imposibilul,gusta din el usor asa cum gusti dintr-o inghetata cu vanilie si capsuni,savureaza-i gustul dar nu uita ca e rece.....imposibilul este posibil,impreuna,va fi.....usor

1 comentarii:

Dianne luni, ianuarie 04, 2010 12:13:00 a.m.  

Si daca vrei, poti! As completa eu! La Multi Ani!

Trimiteți un comentariu

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP