Adam şi Eva

vineri, 18 decembrie 2009

Dimineaţa era rece şi înnorată. Dârele de ceaţă se întindeau nemişcate pe înălţimile lăturalnice, în timp ce nori mari, albi şi cenuşii se îngrămădeau peste munţii mai depărtaţi. Ici, colo se vedeau crâmpeie sau dungi de cer albastru ,iar când răzbea vreo rază de soare, satul alb scânteia în contrast cu pădurile fermecate de brazi, care acopereau covârnişurile. De undeva, răzbătea până la el o muzică matinală, în acorduri înăbuşite. Iubea muzica din tot sufletul, deoarece îi producea acelaşi efect ca şi un pahar de vin roşu. Adică îl liniştea profund, îl ameţea şi îl predispunea la somnolenţă. Asculta mulţumit, cu capul plecat într-o parte, cu gura deschisă şi ochii uşor închişi.

Din pat, din locul în care stătea acum, putea vedea până departe peste vârfurile brazilor argintii care înconjurau cabana. Cabana lor era undeva în vârful unui deal care, acum, iarna, îmbrăcase o mantie albă, lucioasă, pură, pe care din loc în loc, se zăreau urme de căprioare. Mirosul de crengi de brad ce arseseră cu o noapte înainte în şemineul din faţa patului, se impreganse în aşternuri şi în pedelele maronii din faţa ferestrei. Era atâta linişte, era cald, era bine, îi simţea căldura cum îl înconjoară.

Se trezise de dimineaţă şi primul lucru pe care îl făcuse fu să o privească. Îl fascinase dintotdeauna. Chipul ei angelic, buzele ei senzuale, părul ei fin şi mătăsos, a cărui strălucire putea face gelos orice smarald din lume... Cu degetele îi descoperi faţa acoperită de câteva bucle rebele, rămase lipite de faţa ei din timpul nopţii. Avea un zâmbet dulce, parcă lipit de buzele ei, de care nu se dezlipea niciodată. Stătea pe cot, pe o parte şi o privea fascinat de frumuseţea ei. Erau împreună de un an şi nu trecea zi în care să nu-şi dea seama cât de norocos este. O iubea. O iubire unică, nemaîntâlnită, sentimente ce nu îi trecuseră pragul inimii niciodată.

Timid, coborî cu buzele şi o sărută. Avea nişte buze moi, dulci, fierbinţi, iar sângele ce ardea în ele le dădeau culoarea unui roşu aprins. Nu clipi atunci cand o sarutase.Incerca din nou,lipindu-si buzele de ale ei,si muscand usor de buza de jos,o sarutare prelunga . Nu clipi atunci când o sărutase. Încercă din nou, lipindu-şi buzele de ale ei şi muşcând uşor de buza de jos, o sărutare prelungă. O trezise. Reuşise cu o sărutare să facă ce nu făcuse muzica aceea matinală. Reuşise cu o sărutare să facă ce nu făcuse cabana aceea veşnic scârţâitoare. Reuşise cu o sărutare să facă ce nu făcuseră buclele ce-i acopereau faţa ca un baldachin magic.

- Bună dimineaţa, iubito... îi şopti el şi o mai sărută o dată. Cum ai dormit?

Ea întinse mâinile către el, îl cuprinse de gât şi într-o întindere alintată şi plină de lene, se agăţă de gâtul lui şi îi zâmbi uşor, spunându-i:

- Te iubesc, iubitule...

Aşa erau mai toate dimineţile lor, pline de atingeri, pline de sărutări, pline de pasiune, pline de răsfăţ, pline de dorinţă, pline de dragsotea dintre el şi ea.

În aşternuturile albe, cearşafurile mototolite şi calde, pielea ei fină peste care mâna lui cobora asemeni unei pante acoperite de nea, parfumul ei dimineaţa, dorinţa lui matinală, înfierbântată de prezenţa ei, de vise nocturne şi de o continuă pasiune ce se năştea între ei. O atingea uşor, descoperind-o de sub aşternuturi, lăsând să iasă la lumină corpul ei perfect, pielea ei albă, copasele ei fierbinţi, şoldurile ei parcă sculptate asemeni statuilor antice, sânii ei goi şi lipsiţi de apărare în faţa mâinilor lui mari, pline de râvnă. Atunci când o atingea era magie, simţea cum întregul ei corp tânjeşte după o avalanşă de sărutări, simţea cum fiecare particică a corpului ei se vrea explorată de către el, exploratorul mereu dornic să o cunoască mai bine, mereu dornic să-i descopere secretele, o aventură fără de sfârşit.

Era înnebunită după buzele lui, era înnebunita dupa degetele lui,era innebunita dupa limba lui,limba cu care o modelase nopti la rand,limba care ii netezise centimetru cu centimetru corpul ei dornic de atingeri. El dădea tonul, ea tonalitatea. El începea dansul, ea menţinea ritmul. El o dorea pe ea, ea îl dorea pe el... erau făcuţi unul pentru altul, erau un ying şi yang modern, o contopire de suflete, corpuri şi gânduri.

Se sui peste el, despărţiţi de aşternutiri. O imagine plină de sexualitate,fundul ei rotund, fesele ei ferme şi cu pielea netedă, descoperit, dar înconjurat într-o mare de alb. El cobora mânile uşor pe lângă ea şi într-o strângere uşoară, ce dădea mai mult a atingere, îi luă fesele în palme. Făcea cu vârful degetelor mişcări largi, îşi plimba degetele în sus şi în jos, uneori mai repede, alteori mai încet. Cu degetul trecu apoi prin crevasa pe care o formau fesele ei şi coborî până când atinse din nou aştenuturile, după care, regăsind drumul, se întoarse pe aceeaşi cărare bătută de degetele lui fine.

O excitase. Îi spuneau asta sânii ei, ale căror sfârcuri împungeau aşternuturile, parcă să-l atenţioneze că timpul nu stătea în loc. Îi mai dădu o sărutare şi apoi o muşcă uşor de lobul urechii, şoptindu-i : Te doresc... Se uita la sânii ei şi ardea de nerăbdare să guste din dulceaţa lor. Îşi ridică uşor capul şi începu să-i sărute. Ea venea înaintea lui cu mişcări de sus în jos, iar el, cu poftă, muşca din roşeaţa ce înconjura sfârcurile ei obraznice. Îi atinse uşor cu limba vârful sfărcurilor făcând-o să tresară, centru al terminaţiilor nervoase, aveau gust de cireşe, coatpe bine, zemoase şi pline de dulceaţa din miez de vară.

Îi plăcea acolo, înconjurându-i sânii într-un dans haotic, plin de pasiune. Trecea clipă după clipă şi el, tandru şi usor, se pierdea în sărutări, fascinat de acea parte a ei, loc de joacă pentru copilul din el. Ea îşi mişca şoldurile înainte şi înapoi, frecându-şi vaginul de aşternuturile care erau lipite de penisul lui. Îi simţea căldura trecând prin perdeaua aceea albă de catifea, îi simţea pulsaţiile şi îl privea de acolo de sus cum se lupta să-şi tempereze dorinţa. O apucă de şolduri într-o tentativă disperată de a deţine controlul asupra mişcărilor ei, dar ea nu se dădea batută, simţind momentul acceleră mişcările pentru ai frânge bărbăţia.

Transpirase şi picături mici de sudoare i se prelingeau pe piept. Ea se aplecă şi cu limba unea picătură cu picătura, un puzzle al pasiunii, un desen misterios tatuat pe corpul lui, vizibil doar de ei. Era al ei, putea face ce dorea cu corpul lui, îi aparţinea trup şi suflet, un pact semnat cu sărutări în clipa în care şi-au jurat iubire. Cu mainile în părul ei, cu degetele printre suviţele lungi, el îi dirija mişcările, locul ei de joacă fiind pieptul lui puternic, unde atunci când nu se juca, ea găsea alinare şi protectie.

Se eliberă de sub strânsoarea cearşafului ce îl ţinea ţintuit de pat, iar ea se aruncă peste el. O încleştare disperată şi plină de dorintţă, o luptă titanică între două corpuri care se băteau să se domine unul pe altul, dând totul până la ultima picatură de extaz. Sânii ei îi presau pieptul, lipiţi ca două ventuze moi, acoperind bătăile neregulate ale unei inimi ce exploda de pasiune. O apucă strâns de şolduri şi o întoarse, sărind ca un animal de pradă peste ea. Schimbau rolurile, îşi pasau unul altuia controlul ca nişte actori ce jucau o piesă, iar patul era scena lor.

Sărutările o plesneau ca nişte picături de ploaie, înroşindu-i pielea, urmă după urmă, un traseu nedefinit pe care el îl creea fără să-l cunoască. Era fascinat de sânii ei. Îl atrăgeau ca un magnet, lipindu-şi buzele de ei, sărutându-i cu foc sfârcurile tari, n-ar mai fi vrut să plece de acolo niciodată. O obsesie incontrolabilă, îl făcea să pară lipsit de control atunci când palmele lui îi atingeau pielea fină şi catifelată a sănilor ei albi. Respiratia îi era agitată atunci când muşca din sfârcurile ei rozalii, pe care le presa cu limba uşor, în cerculeţe mici, grăbite de urmele lăsate de unghiile ei, dâre adânci şi roşiatice pe spatele lui.

Coborî apoi cu o mişcare lină peste abdomenul ei, lăsând în urmă mâinile să se mai joace cu sânii ei tari ca nişte fructe tomnatice.

- Iubito, nu mă mai satur de tine... şi se opri în clipa în care îi atinse cu buzele clitorisul. Nu mai era timp de vorbe, găsise paradisul între copsele ei, deschisese uşile plăcerii. Cu degetul arătător se mişca pe buzele ei fierbinţi, atingeri calde şi uşoare, mişcări de sus în jos şi de jos în sus. O privea de acolo, de jos, încerca să găsească în privirea ei răspunsurile, încerca să găsească în ochii ei motivaţia, să vrea să fie şi mai bine.

Începuse să geamă uşor, ţinându-se cu mâinile de tăblia patului din lemn de mahon, pe care degetele ei alunecau mereu. Avea piciorul drept pe umărul lui şi, din când în când, el îşi mai arunca câte o sărutare şi pe gambele ei. Avea nişte picoare atât de fine, o piele atât de netedă, buzele lui se scurgeau pe pielea ei într-un tango pasional.

Din ce în ce mai intens, respiraţia îi devenea incontrolabilă, iar mâinile îi coborâră pe capul lui, îl dirija în locurile cele mai aprinse ale vaginului ei. Tânjea după acele sărutări calde, aşa cum un prizonier tânjeşte după libertatea lui. Mişcările ei din bazin erau ca un balet, ritmul era apăsător de neregulat, totul era dirijat de dorinţă şi senzaţii.

Când trecu prima dată cu limba printre labiile ei, o sufocă cu atâta apropiere. Pentru o clipă se retrase ca, mai apoi, să revină împingându-i capul în pântecele ei. Îi simţea limba cum îi explora fiecare particică a vaginului ei, simţea cum i se lipea de piele şi trăirea era atât de intensă... Valuri de căldură îi coborau acolo, jos, urmate de fiori reci. Era atât de udă, îi simţea buzele cum i se lipesc de buzele ei, îi gusta esenţa, aroma de cafea cu lapte şi scorţişoară. Îl voia în ea. Simţea cum îi pulsa sângele în labii, îşi simţea clitorisul cum explodează, îşi simţea bătăile inimii cum explodează în capul ei.

- Te vreau în mine...

El se ridică şi cu penisul se frecă uşor de vaginul ei. O chinuia, o făcea să-l dorească şi mai mult. Încerca să-l tragă în ea, dar nu i se putea opune, nu avea forţă, era sleită de puteri. Singurul lucru pe care şi-l mai dorea era să se lase purtată de val, să devină sclava lui.

Îi simţea vârful cum îi străpunge uşor buzele, fără s-o penetreze. O chinuia atât de tare şi ea încerca cu disperare să-l facă să intre. Stătea deasupra ei arcuit, într-o încleştare de muşchi şi transpiraţie. Îl apucă de fese şi îl strânse tare. Îl doborâse, simţind cum penisul lui o străpunge... Voia să o fută atât de tare... Trecuse de momentul mângâierilor, trecuse de momentul tandreţurilor, îl voia în ea adânc şi tare, fără menajamente. Îl voia sălbatic, îl voia dur.

Se încolăci în jurul lui, strângândui între picioare fundul, iar cu mâinile îl apucă de gât şi îl trase peste ea. Voia s-o preseze, să-i chinuie fiinţa sub presiunea corpului lui, să-i chinuie respiraţia, îl voia lipit de ea, să-i simtă căldura şi picături mari de transpiraţie curgeau prntre ei, crevase mici de piele născute din apropierea lor. Intră tare şi scurt, secundele despărţeau mişcările, o mişcare de du-te - vino printre cearşafurile albe.

O domina şi se lăsa dominată. Îi cunoştea atât de bine dorinţele, îi explorase de atâtea ori corpul, îi învăţase atât de bine reacţiile, încât clipele de dragoste cu el erau fabuloase. Dintre toţi pe care îi cunoscuse, el era singurul care o descoperise atât de bine şi îl iubea. Îl iubea ca o nebună pentru că îl voia pentru totdeauna. Mii de gânduri îi treceau prin cap, curmate de respiraţia lui sacadată la urechea ei. ÎI dădea fiori de plăcere acea respiraţie, îl auzea gâfâind, îl auzea uneori gemând şi înnebunea de plăcere.

O luă în brate şi o lipi de pieptul lui. Se sărutau şi îşi muşcau buzele cu pasiune. Câteva clipe nemişcaţi, doar mişcările buzelor mai puteau spune dacă sunt vii sau morţi. După care o întoarse uşor pe burtă şi o ajută să se întindă. Se urcă peste ea, spijinindu-se în mâini şi îi mirosi parfumul. Îşi plimba buzele pe gâtul ei, o alee a senzaţiilor fine şi un deliciu al sărutărilor. În clipa în care îi sărută umerii, pielea ei deveni ca o coajă de portocală, sărutare după sărutare,  şi o simţi cum tremură. Cu degetele coborî pe şira spinării pănă îi atinse fesele şi apoi se aplecă asupra lor să le sărute. Sărutare lângă sărutare, sfârşind muşcând-o uşor.

O pătrunse pe la spate. Era pozitia ei preferată, simbol al dominării. Îi plăcea când se pleznea de fesele ei, îi plăcea când intra în ea aşa, simţea cum o umple, simţea cum o înfunda în aşternuturi. Se ţinea cu mâinile de marginile patului, strângând între degete cearşafurile moi. Din ce în ce mai tare, din ce în ce mai apăsat, simţea cum explodează. Simţea cum rămâne fără suflare. Respiraţie lângă respiraţie, urlete şi gemete. Patul începu să salte în sus şi în jos, aşternuturile zburau în jurul lor, avea fesele atât de încordate, simţea o căldura imensă cum o copleşeşte. El începu să respire şi mai neregulat. Nu mai rezista mult. Asta o excita şi mai tare. Voia să simtă orgasmul împreună, îşi dorea să o umple cu sperma lui caldă, o întâlnire între două ape la care ea n-ar fi lipsit. Îi puse mâna pe o fesă şi îl trăgea mai tare în ea, într-o ultimă sforţare el acceleră ritmul şi îşi pierdu controlul. Nimic nu mai respecta nimic, era pasiune sub forma ei cea mai brută.

O pătrunse atât de adânc şi rămase în ea, simţind cum sperma o inunda. Îşi simţea pulsaţiile, îşi simţea penisul cum vibrează în ea. Ea tremura incontrolat, respiraţia nu mai avea deloc măsură şi când îl simţi coborât pe spatele ei se sufocă. Sărutările lui, ce îi dezmorţeau spatele, o făceau să tremure şi mai tare, fiecare orgasm era ca un nou început, unul intens, o explozie a pasiunii.

După ce ieşi din ea, se aruncă pe spate în aşternuturi. în clipa următoare ea i se încolăci în jur şi îl umplu cu sărutări. Îşi plimba degete în jurul sfârcurilor lui, printre picături de sudoare. Au tras cearşaful peste ei şi s-au mai privit aşa o vreme. Şi-au unit privirile şi şi-au oglindit dorinţa unul în ochii celuilalt.

Erau într-o mare de soare şi cearşafuri albe, iar camera era plină de parfumul lor. Streaşina era plină de ţurţuri, clari şi strălucitori. Natura îşi măsura timpul în picăturile ce se prelingeau de pe ei. Undeva, departe, pe coşul unei case, ieşea un fum albicios ce umplea pădurea de umbre şi ceaţă... şi totul se pierdea în lumina ce sugruma fulgi mici de zăpadă, ce începură să cadă.

Era Crăciunul.

2 comentarii:

Mauricia sâmbătă, decembrie 19, 2009 12:17:00 a.m.  

Am citit si am recitit de trei sau patru ori. Se intampla ceva mecanic. E canonul unei perechi. Nu pare a fi o intamplare unica.Sunt miscari stiute pe dinafara. De aceea nu se vorbeste aproape de loc.Cuiva ii place foarte mult ce se intampla.

Scorţişoară sâmbătă, decembrie 19, 2009 2:02:00 p.m.  

@Mauricia: Foarte bine spus. Sunt mişcări ştiute pe dinafară, întâmplări în care fiecare dintre noi ne regăsim. Sunt acţiuni ce par mecanice la prima vedere, în schimb sunt unice odată cu fiecare persoană în parte. De exemplu, dacă fostul meu prieten ar citi ceva de genul ăsta, scris de mine, ar avea impresia că eu fac referire la el, că rememorez partidele de sex cu el, că descriu cam cum era între noi, pe când eu de fapt povestesc cu lux de amănunte ce fac cu iubitul meu... Recunosc că unii care nu vor să accepte realitatea ar putea chiar crede că sunt regretaţi... Mă rog, complicate sunt relaţiile astea, dar... tot răul spre bine, nu? :)

Trimiteți un comentariu

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP