Deschide ochii

joi, 24 decembrie 2009

Nu lăsa dragostea adevărată să treacă pe lângă tine. Când o să ştii asta? Niciodată, dar o să simţi. O să simţi cum fluturaşii ăia din stomac nu pleacă niciodată, o să simţi cum dorinţa ta cea mai mare este să fţti împreună, o să vezi atunci când tu începi o propoziţie şi ea o completează, o să simţi atunci când visele voastre sunt aceleaşi. O să simţi raza aia de soare care te încălzeşte, o să simţi vorbele alea care îţi iau răul cu mâna, o să simţi căldura aceea care te cuprinde de fiecare dată când îţi şopteşte la ureche: Te iubesc.

O picătură din închipuirea unui om nu este regula generală. Fiecare simte dragostea pe pielea lui, fiecare are nevoie de altceva.

Spune-ţi în fiecare zi ce simte inima ta, nu-ţi fie frică să-ţi exteriorizezi sentimentele, trăieşte fiecare strop de iubire pe care o primeşti şi multiplic-o în universul vostru, fă-o să dureze o eternitate. Primul sărut? Îţi mai aduci aminte de câte ori visezi la el înainte? Dar de câte ori îl visezi după şi speri  să-l poţi copia la infinit? Prima atingere... prima atingere pe care atunci când eşti singur parcă o simti peste tot şi ai vrea să se lipească de tine, să n-o poţi pierde niciodată. Atingere după atingere până întregul tău corp devine o hartă explorată în amănunţime, până când jumătatea ta îţi ştie fiecare milimetru, fiecare curbură, fiecare denivelare, fiecare por al pielii tale plin de aroma unei atingeri .

Ce e dragostea? Dragostea este un tablou pe care îl pictăm împreuna, fiecare aduce câte o culoare până când umplem pânza cu visele noastre, cu dorintele noastre...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP