Sex... la telefon

joi, 17 decembrie 2009

Distanţele astea dintre oameni sunt greu de suportat. Nu m-am trezit eu de dimineaţă s-o spun, o spun atâtea sute de relaţii ce au murit în leagănul depărtărilor şi care, dacă ar fi beneficiat de avantajul apropierii, ar fi însemnat ceva.
Sunt momente în care îţi doreşti lucruri alături de persoana iubită, dar nu se poate. Sunt momente în care tânjesti după o atingere, după o sărutare, după mai mult de atât şi nimic şi nimeni nu poate face nimic pentru tine... Oare? Chiar aşa să fie?

Frustrări adunate peste frustrări nu fac altceva decât să strice frumuseţea unei relaţii. Sunt atâtea moduri în care poţi face lucrurile să meargă, să pară mult mai uşor de suportat... Îmi aduc aminte prima dată când am fost întrebat ce părere am despre sexul oral, întrebare ce a venit din partea unei femei, cât am fost de oripilat. Minţile închise nu aprobă lucrurile pe care regulile generale le categorizează ca fiind inapropiate. Dacă nu eşti „open minded” în privinţa sexualităţii tale, nu ai decât de pierdut.

Cea mai mare greşeală pe care o fac oamenii este că acceptă părerile altora despre anumite lucruri fără ca măcar să încerce, să-şi poată forma o părere a lor. Din experienţa mea, şi poate şi a unora, am învăţat că nu e bine să crezi în părerile altora, fiecare priveşte lucrurile din perspectiva lui, fiecare are anumite principii şi judecă după anumite valori. Deci, reacţia mea de atunci era într-o oarecare măsură normală, având în vedere că nu-mi cunoşteam limitele, iar cunoştinţele mele erau relativ limitate.
E bine să încerci, măcar o dată, să faci tu, nu alţii, să simţi pe pielea ta, să-ţi formezi singur o părere, iar dacă după, nu poţi accepta sub nicio formă aceste lucruri renunţi, în schimb dacă îţi va plăcea, o să simţi o stare de euforie ştiind că singur ai aflat lucruri, să ştii că ai avut curajul să ieşi din tipare şi să gândeşti afară din cutiuţa ta.

Sexul oral este minunat. Este o alternativă. Este un remediu şi uneori baza de la care pornesc toate. După părerea mea, sexul oral este un fel de clasa întâi, însă pe parcurs devine examenul de absolvire. Este o perioadă în care faci descoperiri, în care descoperi atât femeie cât şi pe tine. Lucru valabil şi în cazul femeilor.
Cunosc femei care ar accepta fără nicio reţinere să facă sex oral, dar care nu ar face sex. Sunt femei care se simt mult mai relaxate făcând asta şi numai asta. La nivel emoţional, sexul oral este o experienţă unică. Îţi dă ocazia să te cunoşti mai bine, îţi dă ocazia să-ţi testezi limitele, îţi dă ocazia să te simti bine cu corpul tău, numai că problema apare atunci când sexul oral nu-ţi este la îndemână. Vrei să faci asta, dar nu cu oricine. Vrei să faci asta cu persoana în care ai cea mai multă încredere şi pe care o iubeşti, mediul în care te simţi cel mai bine şi cel mai relaxat. Ce faci atunci când acea persoană nu este lângă tine? Ce faci atunci când există momente în care nu poţi avea ce-ţi doreşti?
Există masturbarea. Alternativa la alternativă sau... poţi înşela. Asta, îm schimb, nu e o alternativă. E o greşeală. Trust my words.

Te masturbezi de mic. Uneori voluntar, alteori involuntar. Masturbarea este poate la fel de normală ca mâncatul şi dormitul. Masturbarea, şi nu o spun eu, au spus-o alţii înaintea mea, este modul prin care organismul se eliberează de presiunea existenţei, aşa cum îmi place mie s-o numesc, urmat de o senzaţie de bine, care se generalizează.
Însă în clipa în care eşti implicat într-o relatie, masturbarea devine un lucru egoist. Cum aş putea eu să mă masturbez atunci când ea n-o face? Ar fi corect din partea mea? Nu. Sau dacă ea ar face-o, m-aş simţi  bine cu asta? Din nou nu.

Atunci hai să o facem împreună. Cum? E logic că atunci când vom fi împreună nu ne vom masturba, însă atunci când nu suntem de ce să nu o facem? Şi cineva a venit cu ideea asta senzaţională că o poţi face la telefon. O contopire între dorinţa şi senzaţia palpabilă a persoanei iubite ce se află lângă tine, dar nu fizic.
Lucrurile astea de obicei se nasc natural. Este puţin ciudat să vină el sau ea şi să propună asta. De obicei lucrurile se nasc din nimic, pur şi simplu există un moment în care el şi ea îşi doresc acelaşi lucru.
Prima dată este prima dată, începe fără să-ţi dai seama. Vocea care ţi se pare mai senzuală ca niciodată, cuvintele care par toate spuse cu tentă sexuală, atingeri, vise cu ochii deschişi şi, cel mai important ingredient, dorinţa.

Uneori ai senzaţia că este lângă tine, mâinile tale devin mâinile ei, atingerile tale devin atingerile ei, o auzi, îi simţi respiraţia sacadată la telefon, gemetele ei ... modul în care îţi vorbeşte... Si lucrurile cresc şi cresc, asa cum creşte şi erecţia ta şi brusc ai o revelaţie. Este mai bine decât să te masturbezi, este mai incitant, este mai frumos, simţi cum te conectezi la nivel emoţional cu ea.

Să creezi cuiva senzaţia că te vrea cu disperare, să naşti în cineva dorinţa atât de intensă încât singurul lucru pe care şi-l doreşte este să intri în ea, să-i produci cuiva un orgasm fără ca măcar să existe vreo atingere, toate astea n-ar fi posibile decât la telefon. Stimularea asta emoţională este atât de intensă sau poate mai intensă ca cea fizică. Cuvintele sunt cheia, un cuvânt greşit şi poţi strica tot. Asta nu înseamnă că dacă vrei s-o faci vreodată trebuie să te stresezi de ceea ce vei spune. Deloc. O să rămâi surprins să vezi cât de natural ies cuvintele din gura ta, o să vezi cât de mult te ajută si ea, o să vezi cum dorinţa te face să spui cu adevărat ce gândeşti. Într-un fel, este o eliberare emoţională, urmată la final de una fizică.
Respiraţia este la fel de excitantă pe cât sunt cuvintele, poate chiar mai mult. La fel cum atunci când faci sex te excită lucrul ăsta, la telefon lucrurile îşi dublează intensitatea, ca şi cum ar fi la urechea ta şi n-ar pleca de acolo niciodată.

E bine să te laşi purtat de val, o persoană pudică n-ar face probabil niciodată asta. Trebuie să fii deschis, să priveşti lucrurile atât din punct de vedere practic cât şi emoţional. Lucrurile astea nu fac decât să te apropie de persoana iubită. Unde mai pui că există şi beneficii. Este ca şi cum viata ta ar fi una normală, fără nicio diferenţă de a celorlaţi .Ajungi să-ţi cunoşti partenerul mai bine, ajungi să stii mai bine ce-şi doreşte şi, mai ales, ajungi să te cunoşti pe tine însuţi mai bine, îţi dai seama de ce îţi doreşti şi îţi dai seama ce te excită şi ce nu.

Sexul la telefon este un fel de şcoală a sexualităţii în cuplu, perioadă de cunoaştere şi de aprofundare a cunoştinţelor, perioada de apropiere la nivel emoţional între doi oameni. Nu spune nu oportunităţii, nu fi încuiat, fă-o pentru tine, fă-o pentru ea, fă-o pentru voi. Ştiu că pare ciudat, dar până şi în asta există dragoste, poate mai mult ca orice altceva.

Aşa că, data viitoare, când simţi că poţi merge mai departe, fă-o. Nu sta pe gânduri. O să vezi cum lumea ta se va schimba în bine. Îţi mai aduci aminte ce spuneam? Să nu crezi pe alţii? N-o face. Fă-o singur. Nimeni n-are nevoie de cineva să-i spună da sau nu pentru sex la telefon.
Eu zic da... da... daaaa.

4 comentarii:

realbadpisy joi, decembrie 17, 2009 12:37:00 p.m.  

Eu am facut sex la telefon , e fain!!!

Scorţişoară joi, decembrie 17, 2009 6:56:00 p.m.  

Sex la telefon? Fain. Dar sex la telefon pe stradă? Mergi să iei o pâine şi îţi suni iubitul să-ţi ţină companie... Şi începeţi să vorbiţi şi afară ninge şi e frig... Şi el vrea să te încălzească, pentru că el e deja înfierbântat... Şi fără să ştii când, chiloţeii ăia mici ai tăi îţi alunecă între buzele ude... Şi se încăpâţânează să te pătrundă... Şi urci scările alea multe... multe... Şi respiraţia ţi-e mai sacadată... Nu te mai poţi controla... Şi parcă privirile tuturor sunt aţintite asupra ta... Şi tu strângi picioarele cu disperare, parcă ai vrea să ţii prizioneră toată plăcerea aia... Şi încerci să-ţi înăbuşi gemetele alea care nu mai vor să se ascundă... El îţi şopteşte... Îi auzi respiraţia întreruptă... Îl simţi cât de tare te vrea... Şi nu mai poţi... Nu mai poţi... Şi explodezi. Umm... Îţi sună familiar, iubitule? :)

Mauricia vineri, decembrie 18, 2009 12:50:00 a.m.  

E atat de adevarat si de bine! Reusita e 99%!

Anonymous,  marți, martie 23, 2010 9:07:00 p.m.  

Da,am facut si fac sex la telefon e foarte placut,trebuie doar sa traiesti clipa...iubitul meu nu este langa mine,e foarte departe si de aceea facem dragoste la telefon...e ceva normal si pentru mine si pentru el!

Trimiteți un comentariu

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP