Trebuie să crezi

joi, 2 iulie 2009

Trebuie să crezi, aşa cred, că trebuie să crezi că undeva, acolo, există ceva bun în fiecare dintre noi. Trebuie să crezi că momentele în care nu e bine sunt accidente, trebuie să crezi că nu se vor mai repeta, trebuie să crezi în tine că vei reuşi de fiecare dată să treci peste orice ţi-ar ieşi în cale. Trebuie să crezi.

Mereu încerci să fii tu însuţi, mereu încerci să fii mai bun, dar oare eşti atât de bun pe cât crezi? Important este să te simţi tu bine în pielea ta şi să te accepţi tu, înaintea tuturor. Recunoaşte-ţi singur greşelile dacă vrei să fii iertat, promite-ţi ţie prima dată că va fi mai bine şi abia apoi promite-le altora. Există în tine puterea de a schimba, de a te schimba pe tine şi de a schimba pe alţii, încearcă să faci bine şi atunci când greşeşti învaţă din greşeli. Trebuie să crezi.

De fiecare dată când văd zâmbete ce se nasc din cauza mea zâmbesc. De fiecare dată când hohote de râs se revarsă pe chipuri triste şi ştiu că eu am făcut asta, simt cum se revarsă şi asupra mea căldura sufletului pe care tocmai l-am înviat. Nu te sfii să faci pe cineva să zâmbească. Nu te sfii să te faci chiar de râs doar pentru a naşte un zâmbet. Merită. Merită şi asta ţi-o spui de fiecare dată când te uiţi în ochii persoanei din faţa ta şi chiar de n-ai vedea ochii cum zâmbesc, ţi-ai da seamna că ai schimbat ceva. Trebuie să crezi.

Când curg lacrimi în ochii lor, gândeşte-te cât de mult doare, gândeşte-te cât de mult ţi-ai dori să ai pe cineva să-ţi întindă o batistă, să-ţi întindă o mână, să îţi întindă un umăr pe care să-ţi scuturi lacrimile şi gândeşte-te cât înseamnă pentru tine o vorbă bună spusă, vorbă de care ai atâta nevoie şi care vine exact la timpul potrivit.

Gândeşte-te la toate astea şi atunci când ţi se iveşte ocazia nu ezita. Nu aştepta să ţi se ceară, fă-o. Caută în tine curajul şi nebunia pe care n-ai ştiut niciodată că le ai şi fă-o... Nu te gândi de două ori, ştii cât aşteaptă sufletul alinare şi cu câtă disperare o caută atunci când n-o găseşte. Fii tu soarele lui, raza de soare care sparge norii... poţi fi tu asta. Trebuie să crezi.

Şi dacă vreodată o să îţi faci socoteală şi o să vezi că ai dat mai mult decât ai primit, gândeşte-te că niciodată nu e prea târziu şi că nu se termină niciodată. Te pot surprinde multe în viaţă, dar niciodată nu te surpinde mai mult ca atunci când primeşti ce aveai nevoie fără să ceri, momente în care stai şi te gândeşti dacă e chiar adevărat, momente în care crezi, crezi în tine, crezi în ei, crezi în noi... Va fi mereu o şansă, trebuie doar să crezi...

1 comentarii:

Georgi,  joi, iulie 02, 2009 8:47:00 p.m.  

Multumesc! Multumesc.....aveam nevoie de dushul asta rece....sau cald?..
Asa este,trebuie doar sa cred.Si sa nu ezit...:*:*
Mda.....Good idea sir.

Trimiteți un comentariu

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP