Toţi bărbaţii e porci şi mincinoşi

sâmbătă, 1 august 2009

Da. Nişte porci şi nişte mincinoşi. Nu e o scuză să fii mincinos pentru că eşti bărbat. Nu e o virtute să minţi, dar te lauzi că eşti bărbat. Porci şi mincinoşi, în căutarea a ce? Uneori, nici noi nu ştim. Porci pentru că suntem în stare să ne simţim bine în propriul rahat, pe care îl creem cu atâta dezinvoltură. Un bărbat nu o să recunoască niciodată că e porc, pentru că e un mincinos. Uneori minte atât de bine încât se minte şi pe sine însuşi. O specie rară acest bărbat.
Pornind de la premisa că orice bărbat păstreaza în el o sămânţă de minciună doar soarta mai face ca să existe oare bărbaţi corecţi? Sinceri? Bărbaţi după dorinţa oricărei femei? Auzeam deunăzi mentalitatea unei femei într-o coversaţie între femei. O tipă, înşelată fiind de iubitul ei, se trezeşte brusc , plină de hotărâre şi dornică de despărţire. Umilinţa unei femei atunci când este înşelată se poate compara cu umilinţa unui bărbat atunci când i se spune că orgasmul a fost simulat. Trădată şi neîncrezătoare, femeia are, la început, forţa să spună nu. M-a trădat, m-a înşelat, m-a umilit. Îl urăşte. Ură amestecată cu iubire... Un gust amar ce nu se uită niciodată.
Îl iartă. Au atâţia ani împreună şi ştie că îl ştie şi îi e frică să o mai ia de la capăt, îi e frică de necunoscut, îi e frică să mai treacă o dată prin tot ceea ce a trecut. Există posibilitatea ca şi data viitoarte să fie la fel. De ce să mai încerce? De ce să nu meargă înainte cu ce are acum? Aşa că femeia îl iartă pe păcătos, aşa cum Dumnezeu iartă femeia. Ciudată mentalitate, având în vedere zicala Toţi bărbaţii e nişte porci şi mincinoşi...
Oare sunt toţi? Şi dacă da, ce faceţi? Şi dacă da, mai aveţi nevoie de ei? Şi dacă da... Şi dacă nu... Bărbatul şi femeia rămâne până la capat. Încă nu s-a inventat o alternativă pentru niciunul dintre ei...
Părerea unui bărbat în faţa unei femei... şi atât.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP