LOVE IS ALL THAT I NEED

duminică, 28 iunie 2009

Deschide ochii omule,uita-te in ochii lui si spune-mi ce vezi?Deschide ochii omule pana nu e prea tarziu,il pierzi,il pierzi si nici macar nu-ti dai seama.Deschide ochii si asculta-l,asculta-i tanguirea,asculta-l cum nu vrea decat sa-l iubesti...Omule nu fi nebun,nu-i da cu piciorul,nu-l jigni,nu-l lovi....nu-l da uitarii ,il doare,il doare orice si plange din orice pentru ca e om ca si tine si are o inima si il doare....poti crede asta?Poti crede ca undeva acolo sub aparenta asta de care te lovesti tu in fiecare zi e un suflet de om?
A plans de multe ori,a plans si tu nici macar n-ai stiut,n-ai stiut niciodata nu stii si nici nu vei afla vreodata,cum ai trecut prin viata lui ca un calator si nu v-ati vorbit niciodata....cand o sa-ti aduci aminte de el va fi prea tarziu,cand o sa-l vrei nu-l vei mai avea....cand o sa-l cauti n-o sa-l mai gasesti....e prea tarziu acum si pentru totdeauna....si nu sunt vorbe,nu sunt fluturi sa moara doar dupa o zi,sunt amintiri care nu se uita niciodata,e o palma care lasa in urma ei o vanataie si la care te uiti in fiecare zi in oglinda si simti de fiecare data cum te ustura,cum pulseaza sangele in tine,nu e trist,nu e ingandurat,il sti pe el,nu poate sa fie trist pentru totdeauna,va zambi,va rade,dar sa sti ca niciodata nu va mai fi la fel...

1 comentarii:

Georgi,  duminică, iunie 28, 2009 11:12:00 p.m.  

Fluturii...cred ca ei m-au atras spre un comentariu....Ei sunt un fel de slabiciune a mea....Aveam candva un gand.....Daca as avea parte de intreaga fericire din lume, doar intr-o zi, as vrea sa fiu ca un fluture...care isi traieste toata viata intr-o singura zi.Dar acea zi,este cat 100 de ani ai unui om. AS putea muri fericita,acoperita de acele aripi multicolore,as muri printesa,as muri pura....
Poate suna lamentabil,poate suna cunoscut, poate suna a autocompasiune....nu-mi pasa....dar simt nevoia sa fiu iubita, sa fiu atinsa,sa fiu mangaiata , sa fiu pretuita pentru simplul "EU"....adica, tot ceea ce reprezint...Cer prea mult?
Consider ca toti, ca oameni , avem slabiciuni, care trebuiesc mascate de acel "soulmate" al fiecaruia......Unde esti , tu , suflet al meu????

Trimiteți un comentariu

Facebook


Cui ii place:

Copyright ©

Conţinutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996 actualizată. Folosirea conţinutului ori a unor părţi din acesta fără înştiinţarea, respectiv aprobarea, proprietarului acestui site se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP